Hány év után vagy még mindig szerelmes a házastársadba?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 09:01
12/18 anonim válasza:
17 éve vagyunk házasok, előtte 4 évet jártunk.
3 gyerekünk van.
Nem mondom, hogy állandóan, meg, hogy ugyanolyan, mint először, de gyakran vannak pillanatok, amikor tisztára bele vagyok zúgva :-)
13/18 anonim válasza:
5 éve ismerjük egymást, két éve a férjem. Imádom, olyan mint a másik felem, tudja a gondolataimat, ismeri a mozdulataimat! Nagyon szerelmesek vagyunk és mindenben jól megértjük egymást! Most várjuk a kisbabánkat és ettől úgy érezzük, hogy minden tökéletes és alig várjuk, hogy már hárman legyünk! Egyszerűen: Nekem ő a másik felem, nem tudnék nélküle élni!
14/18 anonim válasza:
De sok boldog ember van, ez jó, remélem így is maradtok. Remélem egyszer én is megtalálom azt akivel így leszek, mint borsó meg a héja. : )
15/18 anonim válasza:
vagy mint tárca meg a buxa :-D xDDD
16/18 A kérdező kommentje:
Örülök a pozitív válaszoknak, mindenkinek további sok boldogságot és jó egészséget kívánok! :)
2011. máj. 23. 12:46
17/18 anonim válasza:
8:) és minél szerelmesebb (szeretetteljesebb) a kapcsolatunk, annál inkább az agyamra tud menni, reggel pl. úgy összevesztünk, hogy legszívesebben megfojtottam volna:) de ez semmit nem von le a kapcsolat értékéből:)
18/18 anonim válasza:
7 éve imádjuk egymást....ez nem azt jelenti, hogy nincsenek hullámvölgyek, mert bizony vannak, és veszekedések stb., de azon semmi nem változtat, hogy nagyon szeretjük egymást és nem tudnánk egymás nélkül élni. 3 éve házasodtunk, van egy 2,5 éves kisfiúnk és most várjuk a tesóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!