Párkapcsolatban, házasságban szabad ilyet?
Figyelt kérdés
Feleség beszambázik a férj irodájába, elkapja az asztalon lévő doboz bonbont, majd "de jó, hogy vettél nekem csokit" felkiáltással elrobog csokistul. Nem kérdez kié, nem kéri el, nem kapta meg, csak meglátja, fogja és viszi.
Igen, az előbbi Barátok közt jelenet ihlette a kérdést, mert felettébb kíváncsi vagyok, hogy ilyen a való életbe is van?
Párkapcsolatban, házasságban szabad ilyet, vagy ez is csak egy hülye filmjelenet?
Csak mert nekem nem lenn ehhez pofám!
2011. máj. 19. 21:41
11/12 anonim válasza:
Én mindig kérdezek előtte. Szabad enni belőle? A válaszból meg rögtön kiderül, hogy nekem vette, sajátja, vagy szánja valakinek. Én így nőttem fel, hogy mindig megkérdeztem ehetek-e a csokiból amit akár a hűtőben találtam. A válasz általában mindig igen volt, de ha egyszer nem kérdeztem volna rá valami új idegen cuccra és bezabálom tuti kiderült volna, hogy az ajándék volt. Egy kérdésbe senki sem hal bele. De ha mondjuk hazajövök és a nappali asztalán van egy bonbon akkor feltételezem hogy a férjem rakta oda nekem, főleg ha szív alakú és főleg ha valamilyen alkalom van. Ekkor se tépném fel egyből a csomagolást, hanem kacéran megkérdezném, hogy akkor ez most az enyém?
12/12 anonim válasza:
Mi is házasok vagyunk, de soha nem jutna eszembe csak úgy belezabálni valamibe, főleg az irodájában. Még otthon is, ha olyan csokit találok, amit nem én vettem, akkor megkérdezem,hogy kinek vette, ehetek-e belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!