Hogyan lehetnék "hangosabb"?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy beszédesebb legyek? Légyszi írjatok valami ötletet, ami szerintetek segítene, mert ez így már nem állapot!!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 19. 21:22
1/11 anonim válasza:
Alaphangon senkivel nem találod a közös hangot vagy csak az új emberekkel?
2/11 A kérdező kommentje:
Az ismeretlen emberekkel...most kerültem be egy új közösségbe és miután összebarátkozok pár emberrel én utána általában nem nyitok senki felé és nem tudok bezsélgetést kezdeményezni, egyszerűen enm tudok mit mondani nekik:/
Am köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál:)
2011. máj. 19. 21:34
3/11 anonim válasza:
Fiú vagy, avagy leány? Az óvodát már kijártad, vagy most mész nyugdíjba? Ahhoz, hogy az ember tippeket tudjon adni, legalább ennyit tudnia kell a másikról. Egyébként van nyelved?
4/11 anonim válasza:
Hát... Beszélj többet!:) De most komolyan erre mit mondjak. Ne tartsd magadban amit gondolsz, mondd ki ami a szívedben van. Szólj hozzá minden témához, legyél aktív a beszélgetésekben még akkor is ha esetleg nem vagy nagyon tájékozott. Ha találkozol emberekkel akkor kérdezz sokat, ne csak hallgass. Bár igazából ha nem vagy ilyen csacsogós típus akkor nehéz lesz megerőszakolnod magadat és mesterkéltnek is tűnhet. Nincs azzal baj ha te halkabb, visszafogottabb vagy, sokan preferálják ezt hidd el...
5/11 anonim válasza:
Milyen közösségbe kerültél?? Suliba vagy új munkahely??
6/11 anonim válasza:
De...amúgy jah, mondd amit gondolsz. Jó azért előtte gondolkodj, hogy mit is akarsz kimondani...de az agyadban nyilván mindig megfogalmazódnak gondolatok dolgokkal kapcsolatban, szépen kerek egész mondattá formálod őket, aztán kinyitod a szád és hagyod hadd áramoljon ki rajta:) Olyan meg úgysincs, h. soha nem gondolsz semmire.
7/11 A kérdező kommentje:
Egyetem-re kerültem.
Lány vagyok és 20 éves.
És igen van nyelvem-.-
2011. máj. 19. 21:40
8/11 A kérdező kommentje:
De például gondolok itt olyan szituációkra, hogy kettesben maradok egy másik osztálytársammal, vagy reggel találkozok vele a buszmegállóban, akkor mégis mit mondjak neki? vagy mit kérdezzek? mert az ilyen alapvető kérdések oké, de utána mindig csönd van....
2011. máj. 19. 21:48
9/11 anonim válasza:
teljes mértékben meg tudom érteni a próblémádat:/
10/11 anonim válasza:
Kérdezd a tegnapi filmről, az időjárásról. A pulóverjéről, a testvéréről. Mondass véleményt vele egy plakátról, ami mellett elsétáltok. A kövérekről a soványakról. A reggeidről, vagy a leendő ebédedről Én hapsi vagyok, de bármiről elbeszélgetek veled. Beszéltetlek, csak hogy ne unatkozzak. Beszélj az egyetemi életről, az előadásokról. Nem kell nagy dolgokon gondolkozni. Egyébként is én úgy tudtam, hogy a lányok szeme össze van kötve a szájukkal. Amit látnak, már mondják is. Ezért van, hogy pár hapsi olyan ugrálósnak tartja a nők beszélgetéseit, pedig nem azok. Csak követik a nő szemét.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!