Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van "furcsa" rokonod, akivel...

Van "furcsa" rokonod, akivel nem felhőtlen a viszonyod és nem bírod elviselni?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy csak nekem vannak ILYEN rokonaim, mert erről senki nem szeret beszélni és mindenki minta-családnak állítja be a sajátját..

Ezért, ha lennél olyan őszinte, írnál egy választ, melyben kifejtenéd, hogy melyik rokonodat, ismerősödet miért nem szereted?

A választ előre is köszönöm :)

2011. máj. 19. 14:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Van egy távoli nő rokonom, aki a közelben él. Már elmúlt talán 70 éves is, túl van már vagy 100 férfin. Jelenleg úgy szerzett magának férfit, hogy befogadott egy cigány hajléktalant. Ez a fazon kiforgatja minden pénzéből, nem átallja néha bántani sem őt, ő mégsem hajlandó kitenni őt a házából, mert állítása szerint, ő nem tud férfiak nélkül élni. Ez magyarul annyit tesz, hogy egy egy ferde hajlamú nimfomániás. Gusztustalan. A legnagyobb baj az, hogy ez a cigány tőlünk is próbált pénzt kunyerálni, szerencsére csak telefonon, a lakcímünket hála istennek nem tudja!! Az betenne! Eléggé tartunk tőle, így csak úgy vagyunk hajlandóak fogadni ezt a nőrokonunkat ( mert mi nem megyünk hozzá a cigány miatt), ha egyedül jön. Amúgy egy másik rokonunk megszállt náluk egy kis ideig, de a cigány állandóan a holmija közt kutatott pofátlan módon, szóval szegény csak úgy mert aludni, hogy a táskáját a párna alá rakta... aztán el is húzott onnan.

Ezenkívül rendelkezünk még egy fura rokonnal, aki történetesen pszichopata, hivatalosan nem, de az összes(!) pszichopatákra jellemző tünet illik rá... és az egész család kirekesztette, mert mindenkit becsapott, sok pénzt kért, és nem adta vissza, ezenkívül a modora se semmi, kihasznál mindenkit... manipulálja az embereket, ugráltat mindenkit... stb ja és kényszeresen hazudik, de ez halál komoly! a legapróbb dolgokban is képes hazudni, amikből semmi haszna nem származik, szimplán csak jólesik neki hazudni. És még sorolhatnám itt... Remélem ezek elég furák voltak :D

2011. máj. 19. 15:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat!
2011. máj. 19. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Két unokatestvéremet nem bírom elviselni, fiú mind kettő. Az idősebbik akkora paraszt, hogy ilyet még ember nem látott, anyáék elég sűrűn találkoznak velük és képes apát is nyalni falni, 19 éves a srác.

A tesója egy utolsó naplopó, bűnöző, kretén. De ő mindössze 12 éves. Ha nálunk van akkor a szeme össze vissza jár, mint aki elakar lopni valamit.

Anno mikor volt a gimis ballagásom akkor is lopott tőlünk, de ezt hallgassátok meg, hogy mit egy 1 db ezüst villát. :S Szegényt nem igazán bírjuk elviselni, de ha mégis jönnek nálunk, akkor nincs olyan, hogy egyedül járkálhat bárhova.

2011. máj. 19. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Van!

Anya és nővérem.

Állandóan kritizálnak.

Ülünk nyugodtan, fogja magát valamelyik, és beszól, hogy de béna ez a felső, ami rajtad van, "ingyér' se kellene nekem."

"Minek jársz egyetemre, értelmetlen, így is túlképzés van."

Állandóan marogatnak.

Alapvetően semmi nem jó, amit csinálok, de, ha valamit csinálok és szeretem csinálni, lelkes vagyok, akkor mindent megtesznek, hogy lebeszéljenek róla, mondván értelmetlen, vagy hülyeség, vagy ez nekem úgy sem fog sikerülni.

Rosszul mosogatok, rosszul főzök, rosszul takarítok, és mindenben béna vagyok szerintük.

Sokszor csodálkozom, hogy a családomon kívül senki nem áll így hozzám, mindenkivel jól kijövök, kedvesnek tartanak, szorgalmasnak, normálisnak, jó barátnak.

De Ők nem. Illetve azt hiszem ők egy szerencsétlen lúzernek tartanak engem.

És, ha sokat mondják ezt az embernek, akkor azt el is hiszi.

Én félek attól, hogy elhiggyem, mert nem akarom elveszteni teljesen az önbizalmamat, úgyhogy olyan keveset járok haza, amilyen keveset csak lehet.

Így is sz..r vagyok, mert így meg hálátlan és önző vagyok számukra, de már beletörődtem, hogy semmi, de semmi nem jó nekik, így hát feladtam, hogy megpróbáljak megfelelni.

Azt hiszem ez egy vesztes meccs lenne, amiben soha nem érhetnék célba.

Soha nem kaphatnám meg azt, amire vágyom,hogy valamire azt mondják:

"Jól csináltad, büszkék vagyunk Rád!"

2011. máj. 21. 18:37
 15/18 anonim ***** válasza:

én türelmes vok, és sok fura embert el tok viselni (én is fura vok), de u.báttyám b.nőjét nem. (aki még nem rokon, de kitudja, mi lesz). mindenkinek parancsolgat, a nála fiatalabbakat lekezeli, úgy csinál, mintha semmihez sem értenének, ha beszélek hozzá úgy tesz, mintha meg sem hallotta volna, de u.nővéremnek puncsol 1000-rel. U.húgom, az anyja, és én is utáljuk, de minden családi rendezvényen ott van -.- és kedvenc u.báttyámat rávette, h költözzön el vele jó messze, h ne lássuk sokat, és teljesen behálózhassa.

Utállak Rencsip*csi!!!!:@

2011. máj. 22. 00:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Sajnos, akkor ez a helyzet mindenkinél fent áll, de a rokonainkat nem mi választjuk meg..
2011. máj. 22. 12:21
 17/18 anonim válasza:

Nekem van egy unokahúgom... GYŰLÖLÖM MINT A SZ@ART! Egy suliba, osztályba járunk ő úgy félévvel fiatalabb, de mindig próbál velem és LB-mmel kib@szni.. Egyszerűen muszáj vele jópofizni, mert ha nem szalad anyucihoz aki felhívja az én anyámat és akk mindjárt én leszek lebaszva, eltiltva LB-mtől, mert a kicsi (legyen mind1 a neve) most lesz anna..(de nem ez a neve)meglett sértve és szalad sírva anyucihoz...... Meg ha valamit csinálunk, pl másik LB-m megfenyegette h egy csaj megakarja verni egyből izélt h "áruld el mert anyám megy apudhoz hogy kiderítse"... Naon szánalmas... Hát pl egyik LB-mnek lettek új barátai egyből nyal nekik meg szeretleek(szívek) meg stb.. Nagyon utáljuk és tervezzük h hétfőn vagy kedden beolvasunk neki.. Húú de jóérzés kimondani....

Én 12/L

Uncsim..-.-' 12/L

Egyik LB-m 13/L

Másik LB-m 13/L

..-.-' :D

2011. szept. 2. 23:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Én anyósommal vagyok úgy, hogy azt szeretné még 3 gyerek mellett én segítsem őt. Pl:Vigyük magunkkal üdülni, hívogassam ebédre meg ilyenek. Ellenben ő meg Hazudozik nekem -a nyugdíját illetőleg -kevesebbet mond persze és így ő nemigen tud unokáinak ajándékot venni. Persze én láttam a számláját és hazugság volt jóval több a nyugdíja.
2011. dec. 3. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!