Van jövőnk? Távolság.
"ha állami helyen vagyok nem engednek el". Az egyetem, vagy ki? Ezt nem értem.
Igen, csak az a baj, hogy én még nem dolgozom, én őt nem tudom segíteni, max szállással, nekem is nagyon be kell osztanom a pénzt, ha lenne én szívesen adnék neki, amíg nem tanulja meg a nyelvet. De az nem 1-2 nap, ráadásul nem egy könnyű nyelv,és a munkalehetőségek itt nem is olyan jók, mint ahol most van. Úgy értem itt egy külföldinek elég nehéz. Én az egyetemnek még nem néztem utána.
Néha meg kell hozni bizonyos döntéseket, és néha egyikőtöknek többet kell engedni.
Mi a párommal 2 éve élünk távkapcsolatban (szintén egyetem miatt:-S)Akkoriban ez tűnt a leglogikusabb lépésnek, mert egyikünk se akarta hogy a másik miatta adja fel az álmát...
Igaz nem két országba, de két külön városba kerültünk...Szerintem működhet egy távkapcsolat ha:
-van közös jövőtök (azaz tervetek a jövőre)
-nincsenek féltékenykedési jelenetek
-nincsnek hisztik
-nincsenek számonkérések
-ha el tudod fogadni néha igen húzós helyzetekben is, hogy "van párod és mégsincs"
-ha kész vagy arra, hogy elviseld a hiányát
Nálunk ezek eléggé beváltak, több kevesebb sikerrel, természetesen. A mi kapcsolatunkat megerősítette ez a dolog.
Aztán egy másik fontos ismérv, hogy tudjátok-e mikor lesz újra KÖZÖS a sorsotok, nem úgy, hogy mindenki a saját útját járja. Ha így tervezitek az elkövetkező 5 évet, akkor nem jósolok semmit a kapcsolatotoknak.
Amint lehet össze vagy közelebb költözés, új munka még ha nehéz is, egy igazi nagy szerelem még ezt is megéri. Újabb kérdést vet fel az, hogy pár hónap miatt érdemes-e kockára tenni az életedet, életcélodat, álmodat.
Ezt neked kell eldönteni, mi nem tudjuk helyetted. De akárhogy is döntesz lépned kell jobbra vagy balra. Az, hogy most maradsz ebben a lehetetlen állapotban jelenleg biztos kényelmes, csak nem célravezető...:(
Minden jót
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!