Szerintetek szép név a Titanilla? Hogyan szokás becézni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 17:28
11/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!
2011. máj. 16. 17:40
12/23 anonim válasza:
Nekem nem tetszik :/ Előrször TillAttillának olvastam :D bocsii
13/23 anonim válasza:
Becézni sokféleképpen lehet, Titi, Nilla, Ani, stb.. ahogyan felsorolták már. De valóban úgy hangzik, mint a Titanic nőiesített változata, márpedig ha egy névről egy monstrum jut az ember eszébe, az nem olyan nagyon nőies..:S Szóval nekem nem igazán tetszik, bocsi.
14/23 anonim válasza:
Szerintem inkább vicces. Egyik barátnőm lakótársát hívják így, amúgy nagyon jó fej csaj. Titusnak becézték és hát nem tudtuk, mi a rendes neve (mmint mikor náluk voltunk). Egyszer csak mikor mennénk koncertre, és a lányzó már 1 órája foglalta a fürdőt odaállt az egyik lakótárs a fürdőajtó elé és beordított, hogy TITANILLA fejezd már be b*zmeg :D Na akkor olyan röhgőgörcs kapott el mindenkit, hogy Titanilla a rendes neve, hogy csak na. Nem csoda, hogy nem akarta elmondani :)
15/23 anonim válasza:
Ahogy megláttam nekem valami állat név ugrott be.
Bezézni lehet jól, de így egészében, én nem szeretem.
16/23 Titt21 válasza:
Én is Titanilla vagyok és imádom a nevem :D nagyon büszke vagyok rá, hogy nem egy hétköznapi névvel rendelkezem. Nagyon sokan megjegyzik, hogy nagyon szép és dallamos nevem van, csodálkozom ezen a sok negatív kommenten, mert nekem személy szerint csak egy ember mondta, hogy szerinte nem szép, de ettől függetlenül mindenki dícséri :)
komoly név egy komoly lánynak :)
18/23 törpii2 válasza:
Vagy esetleg hinta-tita-tinta
19/23 Kálmán Réka14 válasza:
Nekem is így hívták a lányomat, szerintem gyönyörű név.
20/23 anonim válasza:
Én egy Titanillát ismertem, őt Titinek hívták. Én a titánokra asszociálok róla, akik nem voltak kecsesen nőies teremtmények:) Ettől elvonatkoztatva tényleg dallamos név. Az számít, hogy te elégedett legyél vele, ez nem egy szappanopera név legalább, és mégsem hétköznapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!