Itt miért dobálózik mindenki olyan könnyen, azzal, hogy "költözz el"?
Szinte minden családi konfliktussal kapcsolatos kérdéshez érkeznek olyan válaszok, hogyha nem tetszik, költözz el, úgyis felnőtt vagy már stb.
Mintha ez olyan könnyű lenne, főleg az itthoni fizetések és a bizonytalan munkahelyek mellett.
Mellesleg nem mindenki tud félretenni a 80 ezres kis fizetéséből, tartalék nélkül pedig főleg nagy rizikó elköltözni, mivel bármikor szükség lehet plusz pénzre (akár betegség esetén vagy ha elromlik a hűtő stb.).
ha valaki nem szeret otthon lenni, mert nem jön ki jól a szüleivel, akkor az egyetlen logikus megoldás a költözés. sok ismerősömnek ettől állt helyre a kapcsolata az őseivel. az enyém is jobb, mióta nem élek együtt anyummal, bár nem azért költöztem el, mert nem bírtuk volna egymást.
az a baj, hogy sok kérdező úgy írja le a helyzetét, hogy adja magát a válasz, h költözz el!
Sokszor csak egy lökésre van szüksége a kérdezőnek, valójában csak nem meri bevállalni, pedig talán érzi is, hogy igenis tud mit csinálni a helyzetében.
Van olyan családtag, akivel nem lehet mit kezdeni. Nálam is így volt. Elköltöztem, és nem hamar, de minden helyrejött. SOKKAL JOBB lett az életem! Ez éveket jelent. Nem kis dolog.
Persze Napiteus könnyű a jó körülményekből észt osztani,a cukormázból.
Akit vernek,aláznak, terrorban tartnak,költözzön is ahogy tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!