Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a jelei annak ha a pasi...

Mik a jelei annak ha a pasi szégyelli a barátnőjét? És nem meri vagy nem akarja felvállalni akár a kapcsolatot se vagy a csajt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 17:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ő mondta hogy ne rakjuk ki
2011. máj. 14. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak a négy fal között van vele. Ennyi. sehova sem megy vele, és senkinek sem mutatja be. Ennyi.
2011. máj. 14. 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld az én párom még csak fent sincs egyik közösségi oldalon sem és az egyik csoporttársam megkérdezte, hogy tuti van e párom, mert hogy fb-n nincs kiírva, magyarul biztos hazudok :D Megáll az ember esze. Igen, mivel nincs fb-n ezért Ő nem is létezik!!!! :D
2011. máj. 14. 18:04
 14/17 A kérdező kommentje:

és a volt nőjét bezzeg felvállalta, kiirta a saját adatlapjára hogy szereti.

állitolag az csak fellángolás volt.

megnéztem a lányt, zsíros a haja, olyan csúnya, de ezt nem azért mondom, h irigy vagyok...bevallanám ha szép, de nagyon csúnya

úgylátszik engem szégyellni kell:S

2011. máj. 14. 18:14
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Én megértelek, már nem tizenéves vagyok, de nekem is fontos volt és a páromnak is, hogy jelezzük a facebookon, hogy együtt vagyunk. Nem az, hogy ötezer szivecske meg virtuális ömlengés, meg 100 smároló fotó - de kiírás + 1 normális fotó, szerintem kell. Elvégre aki szerelmes, az büszke a párjára, és arra, hogy vele van.

Más, ha valaki nem szereti,nem használja a facebookot - de ha minden nap ott lóg, és van párja, írja ki.

2011. máj. 14. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:
ha a pasi legjobb haverjai sem tudnak róla, nem mutat be a szüleinek, haverjainak, nem jár veled nyilvános helyekre, de ha nekem ilyen pasim volna, fel is út, le is út.
2011. máj. 14. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

akkor ezek szerint engem is szégyell a párom?

Igaz hogy a szülei imádnak,a nagyija elkönyvelt a feleségének és dédunokát "követel",reggel-este együtt jövünk-megyünk melóba,együtt mindenhova,majdnemhogy nálam él,ismer az össze haverja,csoporttársa...

DE IWIWEN NINCS RÓLAM KÉP,MEG H KAPCSOLATBAN!!!

(facebookon fenn sincs)

megyek elsirom magam,és utána kidobom mert szégyell...

te se gondolhatod komolyan a kérdésed....

2011. máj. 15. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!