Mik a jelei annak ha a pasi szégyelli a barátnőjét? És nem meri vagy nem akarja felvállalni akár a kapcsolatot se vagy a csajt?
és a volt nőjét bezzeg felvállalta, kiirta a saját adatlapjára hogy szereti.
állitolag az csak fellángolás volt.
megnéztem a lányt, zsíros a haja, olyan csúnya, de ezt nem azért mondom, h irigy vagyok...bevallanám ha szép, de nagyon csúnya
úgylátszik engem szégyellni kell:S
Én megértelek, már nem tizenéves vagyok, de nekem is fontos volt és a páromnak is, hogy jelezzük a facebookon, hogy együtt vagyunk. Nem az, hogy ötezer szivecske meg virtuális ömlengés, meg 100 smároló fotó - de kiírás + 1 normális fotó, szerintem kell. Elvégre aki szerelmes, az büszke a párjára, és arra, hogy vele van.
Más, ha valaki nem szereti,nem használja a facebookot - de ha minden nap ott lóg, és van párja, írja ki.
akkor ezek szerint engem is szégyell a párom?
Igaz hogy a szülei imádnak,a nagyija elkönyvelt a feleségének és dédunokát "követel",reggel-este együtt jövünk-megyünk melóba,együtt mindenhova,majdnemhogy nálam él,ismer az össze haverja,csoporttársa...
DE IWIWEN NINCS RÓLAM KÉP,MEG H KAPCSOLATBAN!!!
(facebookon fenn sincs)
megyek elsirom magam,és utána kidobom mert szégyell...
te se gondolhatod komolyan a kérdésed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!