Kezdenél a testvéred ex barátjával?
Figyelt kérdés
Hat évig voltak együtt, tudom, hogy már nem szereti a tesóm, de ez akkor is kellemetlen lenne, még ha nem is mondaná.2011. máj. 14. 16:59
12/17 napietus válasza:
nem. a tesóm az a tesóm marad mindig, pasi meg kismillió van a világon. nem hoznám ilyen kellemetlen helyzetbe a testvéremet.
14/17 anonim válasza:
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:22
ezt a kérdést te tetted fel? : A tesóm és a voltbarátnőm megbeszélték h sexelni fognak. Szóvá tegyem? Nagyon zavar
Ezt nem hiszem,mert ezt én tettem fel,én vagyok azóta is a gépnél,és nálunk csak egy gép van. De a te kérdésed is elolvasnám,hátha lenyugszok tőle vagy nem tom
15/17 anonim válasza:
Valószínűleg belelépnék az arcodba, ha kikezdenél a volt barátommal. Azért egy testvérben legyen már ennyi. Az is épp elég rossz, hogy szinte senkire nem számíthatunk az életben, de az már gyötrelem, hogy egy testvérre sem.
16/17 anonim válasza:
meg milyen már, hogy előtte a testvéremmel szexeltek... pfff... engem ez taszítana a szextől, így magától az embertől is
29N
17/17 anonim válasza:
Ha komolyan tetszik akkor igen. Nem fogom a lehetséges nagy őt azért elszalasztani mert a testvéremmel járt. Szerintem nem a tesó tulajdona, felnőtt emberek vagyunk, azt csinálunk amit akarunk. Ha ez neki fáj akkor vele van valami baj. Onnantól, hogy szakítottak, semmi közük egymnáshoz. Csak mondjuk ha közös gyerekük van, de erről itt nincs szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!