Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van családtag amelyik állandóa...

Van családtag amelyik állandóan kommentál? Azoknak meg mi bajuk?

Figyelt kérdés

Van a párom családjában, de az enyémben is akad, aki állandóan kommentálja, hogy milyen rossz, hogy ilyen "hamar" kerültünk össze a párommal. Alá írom ez a része igaz, mert 16 éves voltam, a párom 17, gyerekek voltunk, de azóta 21 éves vagyok, és még mindig együtt. Kiegyensúlyozott párkapcsolatban, lassacskán azért eljegyzésre készülődve. A kommentek meg jönnek-mennek...

Szerintem az, hogy fiatalon ismerkedtünk nem ok arra, hogy szakítsunk. A másik az, hogy kinek, de mi köze ahhoz, ha nekünk ez így jó? nem értem... Beszólnátok egy ilyennek, vagy hallgatnátok inkább bölcsen...

Már olyan rokon is volt aki előttem bíztatta a páromat, hogy csaljon meg úgysem tudom meg, hiszen úgyis más városban lakik nem tudnám meg...Mi vezérli az ilyen "kedves" rokonokat?

21-L

2011. máj. 12. 15:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 16 éves voltam,amikor összejöttem az első szerelmemmel.Nagy szerelem volt,részemről nagyon nagy..10 év után bejelentette,hogy van egy másik lány is,aki iránt érez valamit,és bár ragaszkodik hozzám,a másik lány iránti érzelmei nagyon erősek,szakítottunk.Én majdnem belehaltam,nem akarom ezt most részletezni,nem vagyok rá büszke hogy mit tettem..Összeszedtem magam,megismerkedtem a férjemmel,és már 14 éve élünk boldogan.

Nálunk is mindenki a fiatalságunkra fogta,hogy nem éltünk eleget,hogy nagyon fiatalon jöttünk össze,és a volt vőlegényem 'kiégett'mellettem.Akivel megcsalt,és el is hagyott miatta,azzal a lánnyal 2 évig volt együtt,utána összejött egy másikkal,és fél év után elvette.Nem tudom,hogy valóban a fiatalságunk miatt történt e így,de Én nem hiszem,hogy ez volt az oka.Ha később jövünk össze,akkor is ugyanúgy kiéghetett volna a szerelmünk.Mai napig mindenki erre fogja.Remélem,és szívből kívánom hogy Ti ne járjatok úgy mint mi,és még nagyon sok boldog,sőt,egy egész életre való boldogságot kívánok!

2011. máj. 12. 15:55
 12/13 A kérdező kommentje:

15:55

Köszönöm szépen a válaszodat!

Rengeteg kapcsolatról hallok, akik szétmennek ilyen korán-összekerülés miatt. Az az igazság, hogy nálunk a baráti körünkben is több ilyen pár volt, azóta már szétment pár kapcsolatuk. Mi meg kitartottunk egymás mellett. Nem mondom, hogy tökéletes a kapcsolatunk, de úgy gondolom, az elejétől fogva komolyan vettük egymást és tiszteltük egymást, még olyan fiatalon is (s még most sem vagyunk valami öregek). Valahogy a kezdetektől úgy kezeltük a kapcsolatot, mint egy életre szóló örök köteléket. Még egy pár hónapja voltunk együtt, mikor gyűrűt ajándékozott nekem. Természetesen veszekedni mi is tudunk, de azt is valahogy kulturáltan rendezzük.

Nem gondolom, hogy valaha is képes lenne megcsalni, hiszen ismerem, hogy annyira őszinte, belehalna a bűntudatba:)

Azt viszont nem állíthatom, hogy örökre együtt maradunk, de akár ez is megeshet, szerintem senki nem tudja elsőre...

2011. máj. 12. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Attól mert családtag nem sérthetetlen! Függötök tőle, segít neked anyagilag? Nem? Akkor küld el a búsba, és kerüld a társaságát! Kinek mi köze a másik ember életéhez? A függetlenségedet harcold ki magadnak, én is ezt tettem, akinek vmi nem tettszett, azt megkérdeztem hogy ugyan mi köze hozzá? A te életed, állj ki mellette!!
2011. máj. 25. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!