Ha elhív egy pasi kajálni, ajánljam fel, hogy kifizetem a
felét? 19/L
folytatva..
Kíváncsi lennék hogyan gondolják ezt a férfiak!
Én tényleg legszívesebben mindig fizetném a részem, ne gondoljanak már érdeknőnek... De akkor nem ilyen túlemancipált libának tartanak inkább???
Mondjuk itt az is kérdés, hogy a fickó hányszor randizott már hiába... Az olyanok gondolhatják úgy is, hogy teljesen ráfizetés...
2011. máj. 11. 19:12
Első randin illik a férfinak fizetni, ha ő hívott meg, nyilván számolt ezzel. Ha úriemberről van szó és meglep egy elegáns, drága helyen történő randival, nem is várhatja el hogy a nő erre anyagilag fel legyen készülve. A továbbiakban már persze illik felváltva vagy felesben.
2011. máj. 11. 19:31
Nem véletlenül nem szerettem soha sehová eljárni, randizni. Jól esik ha meghívnak, de ugyanakkor kellemetlen is, viszont gyakorlatilag soha nincs pénzem arra, hogy fizessem az én részem. Szóval, vérciki az egész :(
2011. máj. 11. 19:31
Én pasi vagyok... Azt mondom ajánld fel... Én tutira visszautasítanám, de legalább látja a szándékot...
Egyébként pedig egyenjogúság van... Amit ráadásul a nők akartak, tehát mi az, hogy a pasinak kell???
2011. máj. 11. 19:39
Majd ha a nő hívja meg a pasit, akkor a nő fizet. Egyelőre ott tartunk hogy a férfi hívja meg a nőt. Ennek semmi köze az egyenjogúsághoz, ha nő vagyok és én meghívom a barátnőmet kajálni, én fogom fizetni, mert én hívtam, így érthető??
2011. máj. 11. 19:55
és törölték a válaszomat... szánalmas egy bagázs :D
2011. máj. 11. 20:20
vigyél pénzt, és ajánld fel. ha lovagias, normális neveltetésű a fiú, akkor fizeti a részedet.
persze ne edd végig az étlapot, igyekezd kb 1000ft-ra belőni a fogyasztást.
anno elfogadtam, ha egy srác meghívott, de igyekeztem nem a legdrágább cuccra rábökni.
2011. máj. 11. 20:45
Szerintem ajánld fel, hogy fizeted a rád eső részt, és aztán persze nehogy megsértődj, ha rábólint. Ha meg ragaszkodik a fizetéshez, akkor fogadd el.
2011. máj. 11. 21:26
Érdeklődj hova mentek, nem hiszem, hogy azért valami drága helyre vinne. Vigyél magaddal pénzt és, amit többen is írtak fizetéskor megemlíted, hogy fizeted a részed/veszed elő a pénztárcád. Én így szoktam tenni, az viszont nálam eléggé leírja magát, aki egy randin nem képes arra, hogy legalább egy fagyira, üdítőre meghívjon és kifizetteti velem, szerintem ez udvariatlan.
2011. máj. 11. 21:42
20/22 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Hát a kajálásból csak egy fagyi lett. Nem engedte, hogy fizessek, de jól is néztünk volna ki! :)
Kapcsolódó kérdések: