Miért pontozzák le aki megírja az igazat, vagy a helyes megoldást kínálja. Miért jönnek egyesek ide csak kötözködni, beszólogatni, okoskodni?
S ugye az előítéletek...látom itt is akad belőle...
Amúgy tök jó, mert egyből ennél a kérdésnél is elkezdődött a pontozás, holott épp ez idegesíti a kérdezőt. :)
Röhej.
Amúgy honnan tudod kedves kérdező, hogy azért pontoztak le mert megírtad az igazat? Jah...mert bizonyára csak te tudod az igazat. :) Na épp ezt gondolja más is! Mindenkinek a saját igaza a szent. S már mennek is az okos kis piros kezecskék, amelyeknek annyi értelme van, hogy csak na. A barmok ellen kellene egy tiltótábla és ennyi. Le-fel pontozgatásra meg nincs szükség.
Viszont neked is az esik rosszul, ha lepontoznak, vagyis ha nem ért veled valaki egyet. Na paff. Van ilyen.
15,51 vagyok:
Egyetértek veletek. Korábban valaki megkérdezte, mit fogtok ebédelni. Jött a válasz, hogy ők szinte minden nap vendéglőbe járnak ebédelni-vacsorázni, mert megengedhetik maguknak. Erre úgy elküldték, hogy szegény szerintem azóta is "egyirányba szalad". Pedig ezen az oldalon nem feltétel, hogy az "átlagon felüli színvonalon élők" nem válaszolhatnak. Bárcsak mindenki megengedhetné magának.
Én is le vagyok pontozva, mert sokszor nem írok olyat, ami "megfelel".
Engem is idegesítenek a hülye válaszok, hogy csináld ezt-azt, vegyél ezt-azt az állatodnak, mert különben egy állatkínzó vagy..stb. amit az előző írt tipikus.
SAjnos ezek tipikus válaszok szoktak lenni, pedig nagyon nem könnyű problémákról van szó!
Mert az igazsag faj vagy az faj egyeseknek, hogy nem ok irtak a helyes valaszt. Sokszor a hasznos/haszontalan gomb a tetszik/nem tetszik kifejezesere van hasznalva.
En azt nem ertem, hogy olyan kerdeseknel, ahol velemenyre kivancsi a kerdezo hogy lehet lepontozni a valaszokat. Vagy pl. volt itt par napja egy kerdes, hogy kinek melyik a kedvenc neve es az osszes valasz le volt pontozva. :S
16:46
Ha azt kérdeznéd, hogy fekete vagy fehér, akkor is lepontozna valaki, mert szerinte szürke :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!