Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon sok türelemmel, szeretet...

Vajon sok türelemmel, szeretettel előbb-utóbb sikerül elérnem, hogy túl tegye magát a 'párom' a válásán?

Figyelt kérdés

Fél éve vált el, de még saját bevallása szerint sincs túl rajta, sokat mereng a múlton. Igazából sajnálom szegényt, fájó pont ez az életében, rossz lehet mindent újra kezdeni, úgy látom még nem találja a helyét az életben.

Ugyanakkor mi 2 hónapja ismerkedtünk meg, mondja és érzem is hogy egyre jobban megkedvel, de ugyanakkor érzem, hogy távoli az, hogy felhőtlenül esetleg belém szeressen.

Igazából én egyre jobban ragaszkodom hozzá, így félek is a kavargó érzelmeitől.

Szerintetek túl korai lehet a mi kapcsolatunk neki, vagy ez egy természetes folyamat egy elvált embernél és ha türelmes, odaadó leszek, akkor egyszer csak túljutunk ezen a ponton?

Esetleg akinek van tapasztalata valamelyik oldalról szívesen fogadom, ha megosztja velem! :)

2011. máj. 10. 03:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hogy én mindig rossz fába vágom a fejszémet...

De az ennyire esélytelen opció, hogy mellettem jut tovább a múlton? Az első komolyabb kapcsolatoknál ennyire törvénybe van foglalva, hogy csak pótléknak jók?

Egyébként látom rajta, hogy próbálkozik, ennyire normális férfival még nem is találkoztam...

Igen sajnos egyébként tényleg fiatal vagyok és talán már szerelmes.

2011. máj. 10. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Tehat biztosan tudod, de igazabol nem tudsz semmit, hiszen Te nem voltal Veluk a "haloszobaban" pl. Tehat arra adni, amit az emberek mondanak ilyenkor, pletykalnak, nem lehet, mivel itt ket embernek az erzelmeirol van szo, a legbelsobb erzelemrol.

Lehetoseged van arra, hogy megismerd a parodat jobban, tehat elj ezzel!

Szeresd Ot oszinten-onzetlenul, s igy biztosan nem fogsz csalodni.

2011. máj. 10. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!