Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek nincs családja, kit...

Akinek nincs családja, kit lát amikor meghal?

Figyelt kérdés
A keresztapám amikor a klinikai halál állapotába került, látta a fényt és a végén a nagyapámat látta (aki akkor már meghalt). Ha valaki nem ismer egyetlen rokonát se, és a közelében nem halt még meg senki, akkor ő kit lát az alagút végén?
2009. márc. 10. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Azt akiben hisz:

az Úr Jézust

2009. márc. 10. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Pont ahogyan elöttem mondták. Akiben hisz. akit szeretett.

Ez lehet egy isten vagy egy hozzátartozó.

2009. márc. 10. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek mást jelent a "család". Sokaknál a barátok töltik be ezt a szerepet. Mindenkinek van olyan aki közel áll v. állt hozzá. Az v. azok a személyek a családja. Ha mégsincs akkor ideje elkezdeni változtatni az emberekhez való viszonyán. Sztem.
2009. márc. 10. 22:40
 4/9 anonim válasza:
100%

Szia Kedves Kérdező!

Michael Newton könyve, Lelkünk útja tökéletes válasz lehet az ebbéli kérdéseidre. A lélek kaphat segítséget az átmenetnél, de akinek nincs rá szüksége, nem annyira megrázó neki, maga emelkedik felfelé, a lelkek dimenziójába, ahol aztán összes szerettével és abbéli élete mögötti lélekkel találkozik és mindenki örömmel üdvözli, ott nincs fájdalom, harag, bűntudat vagy neheztelés és nincs magány. A fényalagútnál akinek szüksége van rá, kap segítséget. (fukkster)

2009. márc. 10. 22:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. márc. 11. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de én nem láttam senkit. A fényt láttam, az oké, de azon kívül senkit. Meg hangokat hallottam, de azokat sem ismertem.
2009. szept. 1. 17:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Hogy kerültél ilyen állapotban? És mit éreztél, boldogságot, ahogy mondják mások is?
2009. szept. 1. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellett, hogy műtsenek, mert meghaltam volna. A sors iróniája, hogy így is meghaltam a műtőasztalon. Végtelen nyugalmat éreztem és semmi mást. Még soha életemben nem éreztem olyan nyugalmat. Aztán újraélesztettek és pokolian fájt mindenem egy csapásra. Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy hagytak volna inkább ott. De valamiért csak visszajöttem. Azóta már van egy családom és imádom őket. És végül a műtétet is sikerült befejezni és már teljesen egészséges vagyok, legalábbis egyelőre.
2009. szept. 1. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van családja. Esetleg halottak, vagy ismeretlenek. Azokat is láthatja. Nem baj, ha nem ismerte.

Senkit nem a gólya hozott.

2009. szept. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!