Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most bemenjek, vagy ne menjek?

Most bemenjek, vagy ne menjek?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy a munkahelyemről muszáj volt hazajönnöm, mert nagyon rosszul voltam. Ott mondtam, hogy ma, vagy holnap mindenképp elmegyek az orvoshoz. Ma már nem tudok és holnap is csak délután rendel az orvos, viszont itthon nem maradhatok, mert anyám kb kidobna az utcára...Most azon gondolkozok, hogy akkor bemenjek a munkahelyemre vagy addig is menjek valamerre sétálni, vagy mi legyen?
2011. máj. 9. 15:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira beteg vagy, h dolgozni sem tudtál, akkor a séta alkalmával menj el az ügyeletre legalább.
2011. máj. 9. 15:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy elmegyek, de ha pl kiírnak, vagy azt mondják, hogy be kell feküdnöm akkor mit csináljak? Itthon ugye nem lehetek...
2011. máj. 9. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

hány éves vagy?

anyád nem érti hogy rosszul vagy??

2011. máj. 9. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Édes anyád milyen segítőkész. Na, de mindegy..

Ha annyira beteg vagy, hogy képtelen vagy munkába állni, ill. ma ezért abba is kellett hagynod, akkor ne menny be holnap. Nem tudhatod, hogy mi a bajod, lehet, hogy más is elkaphatja. Nem hinném, hogy azon a kb. 6 max. 8 órán a munkáltatód annyit nyerne veled, ha bemennél.

Pihenj otthon, az édes anyád meg legyen szíves megérteni, hogy így nem állhatsz munkába.

Ha az orvos kiír táppénzre, mert indokolt lesz a betegséged miatt, akkor is egész végig sétálgatni fogsz???

Gyógyulgass.

2011. máj. 9. 15:55
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát ha kiír nem tudom, hogy mit fogok csinálni, mert az, hogy egész nap sétálgassak nem fog menni, mivel ma is nagyon szédültem és alig voltam képes megtartani a saját testsúlyom, szóval az biztos, hogy összeesnék a séta közben.

Az a baj, hogy tényleg kidobna, ha megint hiányoznék a suliból, vagy a munkából, úgyhogy nem maradhatok itthon.

2011. máj. 9. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Kidobna?? ha rosszul vagy?? nem normális -.-

menj barátnőhöz/baráthoz

2011. máj. 9. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Suliból? Munkából? Hogy is van akkor ez? Nekem egy kicsit zavaros a dolog...
2011. máj. 9. 16:22
 8/11 A kérdező kommentje:

Úgy van, hogy nekünk a suli biztosít munkahelyet. Így már érted?

Nem tudok ismerősökhöz menni mert suliban vannak.

2011. máj. 9. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha kiír az orvos akkor megmutatod a tőle kapott papírokat anyukádnak, ha látja kétlem, hogy kidobna.

Holnap ne sétálj ha nem érzed jól magad, ha jól vagy akkor menj be dolgozni, ha rosszul akkor maradj otthon. Anyukád max kiabál egyet, te elméssz délután az orvoshoz, hazaméssz s megmutatod a papírt.

2011. máj. 9. 16:43
 10/11 napietus ***** válasza:
gondolom már párszor bejátszottad ezt a rosszul vagyok dolgot, azért nem hisz Neked anyukád. mondd el neki, hogy most tényleg nagyon rosszul érzed magad, orvoshoz kell menned. szerintem meg fogja érteni. meg biztos látszik is Rajtad, hogy nem vagy jól.
2011. máj. 9. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!