Most bemenjek, vagy ne menjek?
hány éves vagy?
anyád nem érti hogy rosszul vagy??
Édes anyád milyen segítőkész. Na, de mindegy..
Ha annyira beteg vagy, hogy képtelen vagy munkába állni, ill. ma ezért abba is kellett hagynod, akkor ne menny be holnap. Nem tudhatod, hogy mi a bajod, lehet, hogy más is elkaphatja. Nem hinném, hogy azon a kb. 6 max. 8 órán a munkáltatód annyit nyerne veled, ha bemennél.
Pihenj otthon, az édes anyád meg legyen szíves megérteni, hogy így nem állhatsz munkába.
Ha az orvos kiír táppénzre, mert indokolt lesz a betegséged miatt, akkor is egész végig sétálgatni fogsz???
Gyógyulgass.
Hát ha kiír nem tudom, hogy mit fogok csinálni, mert az, hogy egész nap sétálgassak nem fog menni, mivel ma is nagyon szédültem és alig voltam képes megtartani a saját testsúlyom, szóval az biztos, hogy összeesnék a séta közben.
Az a baj, hogy tényleg kidobna, ha megint hiányoznék a suliból, vagy a munkából, úgyhogy nem maradhatok itthon.
Kidobna?? ha rosszul vagy?? nem normális -.-
menj barátnőhöz/baráthoz
Úgy van, hogy nekünk a suli biztosít munkahelyet. Így már érted?
Nem tudok ismerősökhöz menni mert suliban vannak.
Ha kiír az orvos akkor megmutatod a tőle kapott papírokat anyukádnak, ha látja kétlem, hogy kidobna.
Holnap ne sétálj ha nem érzed jól magad, ha jól vagy akkor menj be dolgozni, ha rosszul akkor maradj otthon. Anyukád max kiabál egyet, te elméssz délután az orvoshoz, hazaméssz s megmutatod a papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!