A Gyula nevet hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfival akit így hívnak, de fogalmam sincs hogy hívjam, becézem. Nekem nagyon nem tetszik a neve ezért nem szeretném a néven szólítani. Hogy hívjam akkor??? Tudtok segíteni?2011. máj. 8. 15:51
1/23 anonim válasza:
Gyuluka... így becézik az egyik ismerősöm. Ráz is tőle a hideg :D Akkor már inkább Gyuszi.
2/23 anonim válasza:
Gyuszi
Vagy kérdezd meg hogy szereti, és úgy (még ha ő úgy is szereti, ahogy neked nem tetszik. ) Mondd, hogy valahogy olyan komolynak hangzik úgy, ezért kérdezed. Vagy hasonló.
3/23 anonim válasza:
gyuszi,gyurma,gyula mula,gyu,gyuka
6/23 anonim válasza:
Gyuszi, Gyufa. A fél családom Gyula, konkrétan 5 ember, mindenki Gyuszi, egyvalaki Gyufa, van kis Gyuszi, nagy Gyuszi, én javasoltam, hogy számozzuk...
8/23 anonim válasza:
Az én Gyula ismerősömet Gyuszkó-nak becézik. Mondjuk ez nem mindegyik Gyulára passzolna, szerintem a becézés mértéke nagyban függ az adott ember habitusától.
9/23 anonim válasza:
Egyik barátnőm pasiját Gyulónak szólítják.
10/23 anonim válasza:
Én a Gyuszkó becézést szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!