Szerinted elengednének 16-évesen Budapestre egyedül? És mi a véleményetek erről?
Nem azért, de sose megyünk nyaralni sehova, "városunkat" még sose hagytam el egyedül 20-kilométernél messzebb.
Meg 2012 január-február körül szeretnék felmenni. Egy ismerősömhöz mennék akit az én családom nem ismer.
Most nem értem, mit nem értetek ezen. Az apácák is emberek, miért ne lehetne velük is ugyanúgy -- úgymond -- hülyéskedni?
Kérdező, szerintem csak kérd meg valamelyik szülődet, vagy amit korábban is írtam, mesélj nekik az apáca ismerősödről. Tudnak róla egyébként?
Aztán mi? Ami titok az titok
A magánélet az magánélet!
Kicsit 'túl-túl' féltősek már a szüleid. egy(!!) apácával (!!) akarsz (!!) hülyéskedni (!!), és ehhez 'az igazán fontos' tevékenységhez, fel kell menned Budapestre. Hát ez nagyon komoly. Én 'hülyéskedni' reggel szoktam pizsamában a barátnőmmel, aki itt alszik nálam. Tényleg kicsit szürreális ez az egész.
Mellesleg ma már a 13éves kis pisiseket is felengedik a szüleik a 'WestEnd'-be vásárolgatni. Úgyhogy furcsa a mai világ. Egyébként szerintem egy 16 éves már tud magára vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!