Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted elengednének 16-éves...

Szerinted elengednének 16-évesen Budapestre egyedül? És mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Nem azért, de sose megyünk nyaralni sehova, "városunkat" még sose hagytam el egyedül 20-kilométernél messzebb.

Meg 2012 január-február körül szeretnék felmenni. Egy ismerősömhöz mennék akit az én családom nem ismer.

2011. máj. 8. 15:13
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
EGYÜTT akarunk hülyülni. De csak normálisan.
2011. máj. 8. 15:59
 22/28 anonim ***** válasza:

Most nem értem, mit nem értetek ezen. Az apácák is emberek, miért ne lehetne velük is ugyanúgy -- úgymond -- hülyéskedni?

Kérdező, szerintem csak kérd meg valamelyik szülődet, vagy amit korábban is írtam, mesélj nekik az apáca ismerősödről. Tudnak róla egyébként?

2011. máj. 8. 16:02
 23/28 A kérdező kommentje:
Szüleimnek ilyen dolgokat nem reklámozok.
2011. máj. 8. 16:05
 24/28 anonim válasza:
szerintem a személyiségeddel van a gond, ne haragudj
2011. máj. 8. 16:06
 25/28 A kérdező kommentje:

Aztán mi? Ami titok az titok

A magánélet az magánélet!

2011. máj. 8. 16:09
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát az úgy nehéz, megértem, hogy nem szeretsz beszámolni a szüleidnek a magánéletedről (én is ilyen voltam ennyi idősen), de számolj azzal, hogy így bajos lesz ez az utazás... nem tudom, mennyire lazák, el fognak-e engedni így, ha csak annyit mondasz, hogy az ismerősödhoz mennél.
2011. máj. 8. 16:18
 27/28 anonim ***** válasza:
62%

Kicsit 'túl-túl' féltősek már a szüleid. egy(!!) apácával (!!) akarsz (!!) hülyéskedni (!!), és ehhez 'az igazán fontos' tevékenységhez, fel kell menned Budapestre. Hát ez nagyon komoly. Én 'hülyéskedni' reggel szoktam pizsamában a barátnőmmel, aki itt alszik nálam. Tényleg kicsit szürreális ez az egész.

Mellesleg ma már a 13éves kis pisiseket is felengedik a szüleik a 'WestEnd'-be vásárolgatni. Úgyhogy furcsa a mai világ. Egyébként szerintem egy 16 éves már tud magára vigyázni.

2011. máj. 8. 16:58
 28/28 anonim ***** válasza:
16 évesen felnőttel akarsz hülyéskedni?:D érdekes lesz biztos. Mondd el a szüleidnek, hogy szeretnél menni és kész. Engem is elengedtek már 14 évesen egyedül.
2011. máj. 8. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!