Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig voltatok gyerekek?...

Meddig voltatok gyerekek? Mennyi ideig tart szerintetek?

Figyelt kérdés

én most 16 vagyok és sajnálom hogy nem soká vége, sőt az "igazán" gyerekkoromnak már vége. :S nekem ez nyomasztó

Remélem értitek hogy mire gondolok:D

2011. máj. 3. 20:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

39 éves nő vagyok,és még most sem érzem azt hogy nemhogy felnőtt,de közel a 40-hez járok..Sokszor én sokkal gyerekesebb vagyok mint a 19 éves felnőtt fiam..Talán ezért is nagyon a kapcsolatunk..

Egyébként én azt vallom,hogy az ember annyi idős amennyinek érzi magát..És ez igaz a felnőttségre is..Akkor leszel felnőtt ha annak is érzed magad..

2011. máj. 3. 20:36
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy 14 - 15 évesen éreztem egyfajta szomorúságot, mert már nem lehetek az az önfeledten Barbie - zó lány, mint annak előtte. De ez valahol velejárója is a természetnek. Dolgok jönnek, mennek ...
2011. máj. 3. 20:40
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
20:25 vagyok, szia 20:30-as kortársam! Örülök, hogy nem vagyok egyedül. :)
2011. máj. 3. 20:41
 24/41 anonim ***** válasza:
49%
20:36-ra gondoltam, bocs
 25/41 anonim ***** válasza:
71%
Akkor nőttem fel, amikor hipp-hopp 20 éves koromban gyorsan egymás után meghaltak a szüleim. Attól kezdve önmagamról gondoskodok, nem tudom, milyen érzés, ha pl. 20-án elfogy a lóvém, és elmegyek a szüleimhez kérincsélni, nem tudom, milyen gondtalanul lustálkodni szombat délelőtt, mert ebédre úgyis megyek a szüleimhez...
 26/41 anonim ***** válasza:
71%
Hát, szerintem én sosem voltam gyerek. Játszottam persze, de akkor is mindig felnőttesen gondolkoztam, beláttam a dolgok következményeit többnyire, szóval nem voltam az a tipikus gyerek, aki nem tudja, hogy nem szabad játszani az öngyújtóval stb.
2011. máj. 3. 20:49
 27/41 anonim ***** válasza:
71%
Én 13 évesen még gyerek voltam, rlent rohangáltam a téren, babáztam, verekedtem :D Aztán utána meg tini lettem, most nem tudom, mi vagyok, de felnőtt nem, az biztos :D 20 vagyok :)))
2011. máj. 3. 20:51
 28/41 anonim ***** válasza:
71%
Amíg nem lettem terhes a lányommal 22 évesen. Azelött semmi nem érdekelt a pasikon és a bulikon kívül, szörnyen gyerek voltam. Aztán villámgyorsan gondolkodásmódot változtattam, amint végre megfogant a kislányunk. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan fel lehet nöni.:))
2011. máj. 3. 20:51
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mindkét szülődet elveszíted, akkor válsz igazán felnőtté. Rájössz, hogy nincs kihez fordulni. Ha még a házastársadat is elveszíted, akkor aztán már tényleg rájössz, hogy magadra vagy utalva.
2011. máj. 3. 20:52
 30/41 anonim ***** válasza:
71%
23 éves voltam amikor meghalt az édesanyám. Hiába voltam addigra férjnél, sőt két pici gyerek anyja is, igazából akkor váltam felnőtté. Addig anyukám kislánya voltam, és ez még 30 év elteltével is nagyon hiányzik.
2011. máj. 3. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!