Hogyan becéznétek az Emma nevet?
Figyelt kérdés
Illetve milyen becézési formáját ismeritek?2011. ápr. 29. 18:39
13/24 anonim válasza:
hatvanicsirke: Annát, Anikót és Anitát is becéznek Ancsának.
14/24 anonim válasza:
Emma szerintem simán lehet:D Nem fontos becézni és szerintem elég "nehéz" is sok becézést találni rá.
pl.:Emmi,Emi,Emcy/Emci,Emmu,Emmuska,Encsy/Emcsi
17/24 anonim válasza:
Emm, Emmus, Emmuska, Emmácska. A csincsillámat így hívják. :)
18/24 anonim válasza:
Emike (a kedvenc szomszéd néninket így hívjuk)
de ő szereti az Emmust is.
19/24 anonim válasza:
Az én lányom Emma :)
Az apukája becézi nagyon nagyon ritkán, akkor Emmus vagy Mókuska. De igazából a saját nevét becézés nélkül használjuk és a család is.
Anyós bepróbálkozott az Emmácska nevezéssel de közöltem nem macska, erre abbahagyta. Idegrohamot kapok a -cska -cske becézésektől.
Nem mellesleg már 18 hónaposan tudta hogy hívják :D Jelenleg ha kérdezik mindig közli (22 hónapos), hogy "Emma baba és kisjány" :) Pedig nem lett rá betanítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!