Mit adjak anyáknapjára anyukámnak?
Nem tudom mit adjak anyukámnak anyáknapjára!
Saját készítésű dolgokra gondoltam :)
Teljesen kifogytam az ötletekből.
Valami hajtogatós ragaszgatos dolog kellene.
Ha valaki tud lécci irjon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Én jégkrémet veszek neki, szereti a Magnumot, és most van aranyos kicsi kivitelben, több fajta összecsomagolva. Lehet házilag is készíteni fagyit.
+ Virág.
Leírom, hogy 2010-ben milyen ajándékkal kedveskedtünk Édesanyánknak a Nővéremmel. Volt egy régebbi fénykép, amit digitális fényképezőgéppel csináltunk, de a Nővérem előhívatta. Rajta volt az egész család: Anyukánk, Nővérem, Bátyám és én. (A kép Anya szülinapi vacsoráján készült egy étteremben.)
Szóval előhívattuk, és vettünk hozzá egy fából készült keretet, aminek hullámos a széle, és abba beleillesztettük a képet. Majd piros színű filccel ráírtam, hogy: "Sok szeretettel Anyának!", majd alá: "2010." A végén teleragasztgattuk a képkeretet domború, színes matricákkal, és készen is volt az ajándék. :-)
E mellett még vettünk neki tusfürdőt, testápolót és egy csokor virágot is, de mondanom sem kell, a képnek örült a legjobban! :))
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon jók az ötletek !
Most már teli vagyok ötletekkel! Azért ha valakinek van még kedve irhat még valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!