A külső egyáltalán nem számít a házasságban?
Egy másik kérdésnél felmerült, hogy a partnert minden külső formájában szeretni kell és kívánni, akkor is, ha 30 kg pluszt szedett magára.
Valóban?
Bocsánat, természetesen nem sorolom ide, ha terhesség vagy betegség miatt hízik valaki - ergo nem tehet róla.
Arra a jelenségre gondoltam, amikor valaki "már benne vagyok a tutiban" alapon elhagyja magát és -bocsánat- felzabálja magát vágósúlyra.
Elég gusztustalanul beszéltek a nagyobb darab emberekről. Tisztelet a kivételnek.
Akinek nem tetszik az váljon, aki meg elfogadja, maradjon. Ennyi. Van akinek számít, és elhagyja a partnerét, van akit nem zavar. Engem nem zavarna, max. félteném a páromat.
a férjem 30 kilót szedett fel magára. és ugyanúgy imádom, ha nem jobban... de azt hozzá teszem, neki jól áll a plusz súly, mivel megvan hozzá a kellő testfelépítése.
szóval fontos, de mindenkinél mások a határok. például nálam ez a plusz 30 kiló, egyáltalán nem számít...de ha még 20-at felszedne, azt már én sem tolerálnám ilyen könnyedén..
Off:
Sok esetben igen is tehet a várandós nő arról, hogy 20-30 kilókat hízik. Sokan egyszerűen zabálnak és nem is akármit. Persze számoljuk csak a baba,méhlepény, magzatvíz és a normális 2-3 kiló zsír súlyát. 12-13 kg a plafon. Ehhez még jöhet ugye a vizesedés. De szülés után lemennek ezek a kilók érthető módon, akin rajta marad 10 meg 15 kiló az tudjuk, hogy zsír. Ez van. Egészségesen kéne enni gyermekvárás alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!