Szerintetek mindenki érdemel egy utolsó esélyt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 19:18
11/17 anonim válasza:
Becsült volna meg, ha csak te vagy neki.
12/17 anonim válasza:
Harmadik esély után jön a 4.,5..... Nyisd ki a szemed,ne légy naiv! Ha első után sem élt a lehetőségeivel,a 3.esély után sem fog!
14/17 anonim válasza:
Aki nem becsüli meg a második esélyt, annak a harmadik már természetes lesz. Megbocsátasz neki, majd ugyanúgy folytatódik tovább, hiszen te mindent elviselsz. Ne ringasd magad illúziókban.. Javíthatatlan, képtelen a változásra. Különben már megtette volna! Csak az éveidet pazarlod, meg az idegeidet őrlöd.. aztán ott állsz majd nélküle, idegroncsként, azzal a tudattal, hogy elpazaroltál az életedből éveket valakire, aki nem érdemelte meg.
Mellesleg szerintem feltehetnél egy olyan kérdést, hogy aki harmadik esélyt adott, azzal mi lett mondjuk 3-5 év múlva? Megjavult az illető? Én is tudnék hozzáfűzni egy-két történetet..
15/17 anonim válasza:
Nem. Én szigorú vagyok (magammal szemben a leginkább) és mindenki egy esélyt érdemel. Ha elbaltázza, menjen máshoz újabb esélyért. Legyen ez családtag, párkapcsolat, barát.
16/17 anonim válasza:
akkor ez lenne a harmadik... hát nálam az utolsó maximum a második. de sokmindenben az első már az utolsó is egyben.
17/17 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy utolsó esélyt érdemel... Mikor mondjuk azt, hogy utolsó? A 2. vagy 8. alkalomnál? Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!