Manapság a ballagás a pénzszerzésről és ajándékozásról szól?
Folyton olvasom itt, hogy ballagásra 10-20 ezer Ft-okat adnak, csomó ajándékot és megy a versengés, hogy melyik gyerek kapja a legtöbb pénzt.
Én annak idején csak virágot kaptam meg valami apróságot, ettünk süteményt és ennyi (pedig nem 20 éve ballagtam).
Szerintem sok helyen még mindig nem a pénzről szól! Szerencsére!
Én biztos nem fogok a Gyerekemnek Pénzt adni a ballagására?Volt egy kérése amit teljesítek aztán doszt!Szerintem ha valaki a ballagásból ilyen nagy murit csinál az csak rongyrázás és engem visszataszít!
Persze vendégség nálunk is lesz de módjával!
Egyébként pénteken lesz a Ballagás és sajna elég fárasztó lesz a nap mert mi vidéken lakunk a ballagás + Pesten lesz! :)
én 5 éve ballagtam.
van a rokonságban egy család, akitől állólámpát, tányérkészletet, apróságokat kaptam. ez nagyon jól jött, mikor elköltöztem a saját lakásomba :D
egyik nagynénémtől 10e-t kaptam, nem volt fantáziája ajándékot venni, pedig örültem volna annak is.
nagyimtól kaptam egy 100ast, abból laptopot vettem.
anyum pedig befizetett egy görög nyaralásra, amire a barátommal mentünk. nagyon jó volt :D
jah, az említett páromtól pedig kaptam egy mp3-s lejátszót.
a barátaimtól és a legjobb barátnőmtől egy-egy szép csokrot kaptam.
szerintem a ballagásra azért illik valami nagyobb ajándékot adni, de azért nem erőnkön felül.
nem versengtem, mindent megbecsültem, amit adtak, és nem fikáztam le egyik ajándékot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!