Normalis, hogy egy 40 eves ferfi csak hetente 1 szer kivanja a szexet?
Kevés alakalom, a spontaneitás hiánya, nem érzed magad kívánatosnak mellette...hát ennek nem lesz jó vége.
Ki akar egy ilyen kapcsolatban lenni?
35 évesen még simán találsz magad mellé egy hozzád valót!
Nálunk is ez van általában, pedig mi még csak 30 évesek vagyunk, de már 5,5 éve együtt, van 2 gyerekünk is.
A párom arra hivatkozik, hogy nagyon fáradt, mert iszonyú sokat dolgozik és hétközben szinte egyáltalán nem szexelünk.
Én sem tartom magam nimfomániásnak csak azért, mert heti 1-nél többre vágyom (max. 2-3-ra), de szerinte az már az.
Nekünk most ez a hosszú hétvége segített, mert már pénteken szabin volt, valószínűleg kipihente magát egy kicsit és eddig minden este volt szex :)
Nekem is fura, hogy a szexmániásnak tartott férfiak közül pont kifogtam egy nem azt :)
Normálisnak normális... de azért egy férfinél furcsa a heti egy. Még egy nőnél oké. Kérdező te is normális vagy, a heti 2-3 alkalom is normális.
Beszélj vele, kössetek kompromisszumot, legyen eggyel több szex:D
Én 19 vagyok, a barátom 22 múlthetén nagyon sok elintéznivalónk volt, mindig hullafáradtan találkoztunk és nem volt szex, nem is hiányzott. szerintem neked is el kellene foglalnod magad, hogy legyél kicsit fáradtabb.
19 évesen még én sem akarok szexelni fáradtan, inkább hozzábújok és alszunk :)
Általában heti 3-4szer szexelünk de van olyan, hogy egy nap 3-4szer:P
Lassan 50 éves vagyok, és hosszú éveken keresztül (házasságban) a volt asszonynak nem kellett. Ez azt jelenti, hogy havi 1x is sok volt.
Elhittem, hogy ennek így kell lennie mindaddig, ameddig rá nem találtunk egymásra a jelenlegi párommal. Íme a tippek:
A sima digi-dugi már uncsi, és nincs benne érdekes izgalmas. Neki feláll, te meg befogadod és kész.
Rengeteg új dolog van ma már, amit teljesen diszkréten meg lehet venni.
Szexi ruha, fehérnemű.
Játékok tömkelege.Neki is neked is.
Síkosítók, maszírozók, stb.
Nálunk nagyon bejöttek ezek a dolgok. Olyan hatást váltott ki bennünk, hogy elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!