Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyibe kerül egy temetés?

Menyibe kerül egy temetés?

Figyelt kérdés
Gondolom a határ a "csillagos ég" , de engem a legegyszerűbb alap érdekelne. És a hamvasztás is. Köszönöm. Sajnos ma vált aktuálissá a kérdés. :(
2011. ápr. 24. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
szerintem alapot már olyan 200 körül találsz. No extra
2011. ápr. 24. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 24. 19:01
 3/8 habibi ***** válasza:
23%
pár éve, bár mi nem hamvasztattunk, de nekünk cca 2500 euróból jött ki(kereszttel)
2011. ápr. 24. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Fogadd őszinte részvétemet:-((

Hát sajnos drága a temetés,akármelyik formáját is választod.

Mi 3hónapja temettük édesanyámat,hamvasztásos temetés volt

és 190ezer forintba került ez Győrben.

A koporsós árakkal nem vagyok tisztában de mikor párom édesapját temettük 2éve akkor falun (mert faluban lakunk)

került ez közel 260ezer forintba.De az árak változóak vállalkozásonként.

2011. ápr. 24. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm feleségét most temették. Elhamvasztatták,és a hamvakat haza vitték. Így csak az urna,és a temetkezési vállalkozó került pénzbe. Kb.100.000.- Ft-ból megúszták.
2011. ápr. 24. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Először is részvétem.

Már egyszer leírtam így csak bemásolom innen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ez sok mindentől függ. Pl. hol van a temetés (főváros vagy vidék), egyházi vagy polgári, koporsós vagy hamvasztásos...

A mamámnak nyáron a temetése hamvasztásos, urnafalba, polgári szertartással került 220 e-be. De ebben benne van minden: kórházi öltöztetés, szállítás hamvasztásra, ügyintézés, gyászlapok, urna, mindenféle apróság, beszéd, zene, urnafal, temetői ktgek, felirat vésés...

2011. ápr. 24. 19:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részvétet és a segítséget is!
2011. ápr. 24. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:

A temetkezési vállalkozók többnyire igen szemérmetlenül húzzák le az utolsó bőrt is az emberről. Még a legegyszerűbb hamvasztásnál is szóróparcella... kevesen tudják, hogy az urnát haza is vihetik.

Asszem van olyan lehetőség is, már ha nyitottak vagytok ilyesmire, és kegyeleti érzéseiteket nem sérti, hogy orvosi egyetemen tanulmányi célokra (boncolás) felajánlhatjátok, ekkor az egyetem fizeti a temetést, de nem tudom ez hogy van. (Anyám ezt szeretné a saját testével.)

2011. máj. 16. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!