Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyunak ilyen ajándék? Vélemén...

Anyunak ilyen ajándék? Vélemények?

Figyelt kérdés

Anyák napján lesz a 18. szülinapom.Nincs sok pénzem,ezért szeretnék neki adni egy szál virágot,és csinálni egy videót amibe születésemtől kezdve készült képeket raknám mostanáig,és zenének berakni Kovács Kati-Úgy szeretném meghálálni című számát.Nagyon jó a kapcsolatunk.

Szerintetek tetszene neki?

2011. ápr. 24. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
biztosan:)én is ezt találtam kimár be is csomagoltam a cd-t,átkötöttem egy nagy piros masnival:)bár én az unokáiról vágtam bele képeket,és Koncz zsuzsa:mama száma megy alatta
2011. ápr. 24. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egész biztosan nagyon fog neki tetszeni!

Az én kisfiam is szokot ilyen dolgokat kitalálni de ö még csak 13éves sirás nélkül sosem bírom ki!:)

2011. ápr. 24. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy örülni fog neki :) Nagyon jó ötlet. :)
2011. ápr. 24. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én, biztosan nagyon örülnék neki.
2011. ápr. 24. 16:57
 5/6 anonim válasza:

szia.

anyud biztos h nagyon örülne neki.:D

a nővéremmel már csináltunk ilyet. mind a 2 mamának és anyunak is (pár évvel ezelőtt).. és nagyon tetszett nekik... a mamám úgy kapta h szülinapjára (60éves lett) anyuék csináltak neki egy olyan "tablót" amin az elmúlt 60éve van..:D de sztem ezt bárhogy meglehet csinálni.:D

szal. ha anyudnak majd szülinapja lesz akk ilyet is csinálhatsz majd neki:D

2011. ápr. 24. 17:45
 6/6 habibi ***** válasza:
jaj, ez milyen jó ötlet!!! majd nemsokára én is bevetem (költözés messzire)
2011. ápr. 24. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!