Ez már a kapcsolat végét jelentheti? Nem akarom elvesziteni!
Először is elnézést hogy ebbe a kategóriába irtam, de itt sokkal értelmesebb válaszokat szoktam kapni.
23 éves leszek. A barátommal aki 4 évvel idősebb nálam lassan 4éve vagyunk együtt.
Az elején(nem tudom 4 év után irhatok-e ilyet?) nagyon nagy volt a szenvedély mint ahogy az szokott lenni, igaz hetente csak 2x-3x találkoztunk és olyankor mikor együtt voltunk szinte állandóan szeretkeztünk. Tényleg naponta 2x-3x is...sőt...Aztán egy éve most ideköltözött hozzánk..
Mindig megszakitással védekeztünk, de egy évvel ezelőtt fél évig megpróbálkoztam a fogamzásgátlóval. Először csak elment a kedvem a szextől, aztán meg folyamatosan fájt mert képtelen voltam benedvesedni holott szeretem imádom a páromat.
Szerencsére ő türelmes és megegyeztünk hogy inkább abbahagyom a szedését.Ennek 4 hónapja.
Csakhogy miután abbahagytam összeszedtem egy jó kis gombát...és alig hogy kigyógyultam belőle, megint visszajön. Most is egy 3 hete ettől szenvedek. 2x voltam dokinál....és bár nem viszketek, nem ég...csak ritkán...mégis van ott még 2 pici valami amit ki is tudok tapintani és ha napközben nincs is semmi bajom...egyszerűen félek a szextől hogy megint fájni fog. Szóval mire szeretkezésre kerül a sor..elég pár percig csinálni már érzem hogy száraz vagyok, meg a hüvelynyilásnál, ég csip viszket. Nem olyan borzasztóan, de ahhoz épp eléggé hogy az a kis kedvem is elmenjen a szextől és nem tudom megjátszani magam hogy nekem jó csak hogy a barátom élvezze.
Ő ezt nem is várja el.
Épp tegnap beszélgettünk erről....hogy szinte kényszeresen akarunk már szeretkezni, holott már nem csak szex van egy csomó minden mást is csinálunk együtt, aztán dolgozunk, ő most kezdett vállalkozásba...néha este mikor hazaérünk jól esik ledőlni az ágyba filmet nézni, vagy elmenni kajálni ilyesmi....szóval olyat nem érzek (nem hiszem hogy letagadja)-hogy ő annyiszor de annyiszor akarna szeretkezni és én miattam nem lehet...Persze fel tudom izgatni de ő is kevesebbet kivánja azt hiszem.
Régen szinte bármikor képesek voltunk csinálni, most meg nem tudom miért (a hüvelygomba miatt?) vagy másért kizárólag misszionárius pózban tud behatolni.
Megbeszéltünk hogy nem erőltetjük, jól megvagyunk és még van 2 hüvelykup...aztán várunk 2-3 napot és ha utána sem lesz jobb megint irány a doki..mert valahol azért nem normális.
Néha már azt hiszem soha nem leszek képes normálisan szeretkezni....benedvesedni....sikositót használtunk de az nem olyan...meg néha az is irritál.
Mintha a fogamzásgátló óta minden tönkrement volna.
Egyébként mikor most voltam dokinál másodszor...főleg a barátom miatt mentem mert már nála is jelentkeztek a tünetek...és mikor a doki megvizsgált mondta hogy szépen mulik...hogy rajtam már alig van...adott 12 hüvelykupot és először 6 napig kellett használnom, aztán mondta hogy ha nem jobb a másik 6ot is rakjam föl, és abból van még 2.
De a barátomnak is elmult már...ő is kapott gyógyszert, krémet.
Képes leszek én még valaha benedvesedni és élvezni a szexet, anélkül hogy gyötörném magam, hogy esetleg úgyis csak fájni fog....
Hálás vagyok a barátomnak, meg örülök hogy ő sem csak a szex körül van de azért fiatalok vagyunk és jó lenne még jókat szeretkezni.
Tudtok adni valami tanácsot?
Az izzadás valahol természetes, főleg ha napi szinten annyit sportolsz (gratulálok hozzá amúgy, nekem is ezt kéne újra alkalmaznom:$), de a tisztálkodással ugye meg lehet oldani.. :)
A pároddal lehetőség szerint óvszerrel védekezzetek, amíg nem rendeződsz, vagy ha amúgyis nehezebben éled meg a konkrét együttléteket, akkor a tényleges behatolást kihagyva szeressétek egymást addig. :)
Amúgy elvileg amit ő is kellett kapjon gyógyszer, plusz a krémmel együtt jó kell legyen arra, hogy ő aztán tisztuljon, még ha tünet nem is feltétlen van. A baj azzal van, ha ugye Nálad még mindig nincs rendben a dolog, és újra gumi nélkül vagytok együtt, hisz visszafertőzöd, és legközelebb ő Téged újra..
A megcsalás miatt se aggódj, hisz elég komoly a kapcsolatotok ahhoz, hogy túl tudjatok ezen lépni.. és mint mondtam, lehetsz addig "önzetlen" Vele, hogy az ominózus időkben legalább neki jusson jó.. :)
10.28-as vagyok.
A tisztálkodással én is már mindent kipróbáltam, egy időben azthittem hogy az intim mosakodótól lett bajom, akkor váltottam szappanra, most megint az intim mosakodót használom. Párodat, ha krémmel és gyógyszerrel kezelik az elég. Én pl kaptam egy vértisztító gyógyszert, párom is ugyanezt a nőgyógyászomtól. Plusz urológiára elmentünk mert a doki javasolta a sperma vizsgálatát is, megcsináltuk, találtak benne vmit, kikezelétk, vizeletvizsgálat is volt neki, ugyhogy mi már mindenen túl vagyunk, ő biztos teljesen egészséges mostmár én pedig az 5. orvosnál tartok. De a szerelem ha tényleg erős mindent legyőz, házasság előtt is jóban-rosszban egymás mellett vagyunk :)de így 24 évesen sikerült megtalálnom az igazi társam és ezt be is bizonyította az elmúlt 8 hónapban.
A 10.28-asnak üzenném,hogy van egy olyan nevezetű hüvelykúp,hogy Génia.Az állítólag a hüvelyflóra helyre állítására van.Én még nem használtam de barátnőm igen.
Kérdezd meg a nőgyógyászodat hátha használna.:-)
10.28-as vagyok.
A géiát is próbáltam már, és sok egyéb helyreállítót is. De nem jöttem rendbe. 4 hónapja csak helyreállítókat kapok, és használok, de nem sok eredmény van. Szóval nem tudom mit tegyek. Már az orvosok is csak fejrázva nézik hogy mi lehet a bajom.
Szegénykém...
Sajnos más ötletem nincs...:(
De! Állítólag a cápamájolaj tartalmú táplálék kiegészítők is jók női bajokra...
Szedem a grapefruit cseppeket, azóta az immunrendszerem nagyon erős lett, ugyanis előtte minden héten beteg voltam (gyerekekkel dolgozom) és azóta semmi bajom, nem kapok el semmit.
Arról nem is beszélve hogy a 4 hónapja használt helyreállítóktól a bőröm teljesen tönkrement, olyan pattanásos vagyok mint tinikoromban a sok ösztrogéntól :S
Persze a dokiknak semmi nem számít, egy csepp együttérzés nincs bennük mikor megyek és nézik hogy már megint maga... de csak adják a kúpokat és viszlát. Pedig mondom 5 orvosnál jártam és ebből egy volt hozzám normális aki normálisan megvizsgált, csak az a baj, hogy ő már nem rendel... ennyit az egészségügyről. Egy nagy kalap kaka.
Lehet,hülyén hangzik,de lehet még egy 6.dokit is megpróbálnék.
Egyébként jó nőgyógyászt még én sem találtam....-(
Nekem is szinte ez a problémám,de én eleve fogamzásgátlással kezdtem ami persze mindent felborított, előtte semmi bajom nem volt aztán hirtelen belül nagyon érzékeny lettem.Mindig gombás vagyok közte néhány hónapos szünettel és persze viszket éget vagy nincs tünet de a szex fáj, páromnak persze semmi baja de ez mondjuk ugye nem jelent semmit mert nekik tünet menetes is lehet.Egy időben féltem,hogy fájni fog ezért lenyugtattam magam szép gondolatokkal szex előtt és ettől elmúlt a fájdalom(mert kúra után már meggyógyultam)úgy tűnt csak a stressz miatt volt a fájdalom eleve féltem az egésztől, persze mi is használunk sikosítót de van olyan ami az érzékeny emberek számára készült.Gumi meg nekem nem jön be még a legvékonyabb se, mert a szárazság miatt érzem ahogy tapad a gumi és felsért belül az ujjazástól is néha már begyulladt valószínüleg a körme miatt vagy ilyesmi azt is hanyagoltuk és ami még érdekes nekünk is csak a misszionárus póz jött be.Állítólag van aki hajlamos a gombára eleve hordozza magában és ezért jön vissza újra meg újra,de persze az se mindegy hogy milyen fogamzásgátlót használ mert 3 csoport van én eddig vagy 4 féle fogamzásgátlót próbáltam már mert mind okozott kellemetlenséget,de csak egy új nőgyógyászomnál derült ki hogy az a 4 min 1 csoportba tartozott és van még 2 csoport, ezért most egy új típust íratott fel nekem ami állítólag jobban igazodik a női szervezet ciklusához (nem tesz akkora kárt mint az előző 4)
Lényeg sokszor a fájdalom ellenére tovább folytattam és nyugtattam magam,hogy lazíts:) és erre el is múlt a fájdalom amint nem paráztam tőle el is múlt,persze sajnos sokszor ennél mélyebb a probléma és nekem is néha fáj a petefészek körül csak közösüléskor és 2 doki is azt mondta nincs semmi bajom de attól még mindig fáj:( cisztára gyanakodtam de semmi,voltam ingyenes és fizetős dokinál is de mindegyik ugyanolyan felszínes, szóval nehéz megtalálni az igazit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!