Egy Jankát ismerek, alacsony, szőke, nyüzsgő, szeretetteljes de kicsit hebrencs nőszemély.
De másmilyen Jankát is el tudok képzelni. Alapvetően nem rossz név, és szerintem a viselőjétől függ, ha neki jó kisugárzása van, ő maga harmonikus személyiség, és tudja viselni a nevét, akkor remek! :)
2011. ápr. 18. 14:43
12/20 anonim válasza:
En nem ismertem ezt a nevet, aztan az egyetemen lett egy ismerosom ezzel a nevvel es nagyon megtetszett. Szerintem nem kell megprobalni becezgetni, hisz nem egy hosszu nev, ki lehet mondani. Nekem tetszik, de gyerekemnek nem adnam, mert nem Mo-n elek. Nekem egy baratsagos lany jut rola eszembe, de ez mindenkinek a tapasztalatain mulik ilyen nevu illetovel...
2011. ápr. 18. 15:03
13/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, egyből Rumcájsz felesége ugrik be.
(tudom, ő Manka volt, de akkor is)
2011. ápr. 18. 15:32
14/20 anonim válasza:
Hmm.. elég rég nem hallottam ezt a nevet, teljesen el is felejtettem:)
Nagyon ritka szerintem, nem hivalkodó, egyszerű és nagyszerű. Nekem nagyon tetszik!
2011. ápr. 18. 15:44
15/20 anonim válasza:
Nekem is Szomszédok Janka néni. Amúgy tetszene hangzásra, de így...
2011. ápr. 18. 15:56
16/20 anonim válasza:
Egy Jankát ismerek, őt nem kedvelem, így a nevet sem szeretem. :) általában az alapján kedvelek egy nevet, hogy az ismerőseim közül ki viseli.
2011. ápr. 18. 16:32
17/20 anonim válasza:
nekem tetszik, egy jófej vicces aranyos lány jut róla eszembe. szerintem aranyos név :)
2011. ápr. 18. 18:00
18/20 anonim válasza:
Én két Jankát ismerek.
Az első egy orvos, pici, szőke, és nem nagyon kedveltem.
A második, egy magas, picit pufibb lány, hihetetlen vidám, mosolygós, jó lelkű.
Amúgy a név maga tetszik, bár nem adnám. A kedvenc nevem a Johanna, amit lehet Jankának, Hannána és Janának is becézni. Ez pedig nagyon tetszik. :)
2011. ápr. 18. 21:56
19/20 anonim válasza:
Valami fogyatékosnak... mint a 9 és fél randiban,vagy miaz..
2011. ápr. 18. 21:57
20/20 anonim válasza:
nekem egy locsifecsi, örökmozgó kis rosszcsont jut eszembe, és nagyon tetszik:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!