Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! A párom akar helyett...

Segítség! A párom akar helyettem GYES-re menni!?

Figyelt kérdés
Párommal a gyerekvállalásról beszélgettünk. Ő azt mondja, természetesen neki kéne GYES-re menni, mivel én többet keresek. (40ezer ft-tal) Szerinte bőven jó, ha én majd 12 óra után lefejem a tejet a kicsinek.
2011. ápr. 14. 13:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%
Ezen előre agyalni kár!!Sokvíz lefolyik még addig a Dunán!Elébb.legyen egészséges gyermek(kívánom)majd ha lesz tejed,aztán elmélkedj a fejés sűrűségi idején.40-e Ft jólfog jönni.Légy modern kreatív,Nehalgass a sok maradira.
2011. ápr. 14. 13:40
 22/29 anonim ***** válasza:
Előbb gyakoroljátok be, hogyan keresitek meg közösen a nektek megfelelő megoldást. Csak azután vállaljatok családot. Tőle kell segítséget kérned, neki kell megértenie azt, hogy te mit és miért gondolsz erről. Ő kell, hoyg igazat adjon neked!
2011. ápr. 14. 13:40
 23/29 anonim ***** válasza:
67%

Itt már mindenki leírt mindent, Én csak annyit mondanék, hogy annak a picinek az első időkben csak, és kizárólag az Édesanyjára van szüksége! Javaslom, hogy olvasgassatok a pároddal akár könyvet, akár a neten, mert szegény párod elég visszamaradott, ha ezt így gondolja! Ezekben az időkben alakul ki Anya és gyermeke között az a bizonyos kötelék, amit többek közt a szoptatás is erősít! A cumisüveggel nem lehet bensőséges kapcsolatot kialakítani!

Jajjj... :(

2011. ápr. 14. 13:44
 24/29 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 14. 13:45
 25/29 anonim ***** válasza:

"A szoptatás nem csupán a baba etetése, a szoptatás folyamán anya és gyermeke között szoros kapcsolat alakul ki, mely kizárólag kettőjüket foglalja magába. Szigorú értelemben véve, az apának nem jut ebben szerep. Vannak esetek, amikor az anya fejés és cumisüveg alkalmazásával részt ad az apának a gyermek táplálásában, de ez nem tartozik a jó megoldások közé. A cumisüvegből való táplálékszerzés egészen más technikát követel a babától, ami arra neveli rá, hogy egyre kevésbé akarjon szopni, hiszen a cumisüvegből könnyebben megszerzi a tápanyagot. Ez lassacskán a tej elapadásához vezet, hiszen fejéssel nem lehet teljes mértékben kiüríteni a tejet, így a tejelválasztás ehhez igazodva lanyhul.

"

2011. ápr. 14. 13:45
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Akár meg is mutathatod a párodnak ezt az oldalt. :)

Tanulságos lenne, együtt nézzétek végig.

Üdv!

2011. ápr. 14. 13:48
 27/29 anonim válasza:
100%
A szoptatás alatt mindenképp Te legyél otthon vele... Bakker ez teljesen így normális... Aztán a későbbikekben persze helyes, ha a férfi is kiveszi a részét a gyereknevelésből, na de szoptatnod neked kell, ez egyértelmű... Nem is értem, hogy valakinek, hogy nem az...
2011. ápr. 14. 13:49
 28/29 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvastam mindent végig, de annyit még hozzáfűznék:

Lehet, hogy özön tejed lesz, amit le is adhatsz és havi 30-40e adózatlan! pénzt jelentene. De ehhez feltétlen szükséges a folyamatos fejés. (Ő ezt nem tehetné meg :D) Ha csak este fejnéd, úgy elapad 1 hét után, mint a pinty; a munkahelyeden pedig nem érsz rá, hiába is illetne meg szopási v. fejési idő. Addig még meg is őrülhetsz a fájdalomtól, rosszabb esetben kórház, magas láz. Brrrrr... Ez kell az apának??? Először azt hittem, hogy csak 2 év után akar gyesre menni, amikor tényleg csak az jár, de később rájöttem, hogy lógni akar a melóból (remélem, nem tűnök rosszindulatúnak, de ez jött le). Beszéld meg vele, hogyha nem veszik fel a kicsit bölcsibe, akkor 2 éves kor után elmehet gyesre.

2011. ápr. 14. 13:54
 29/29 anonim ***** válasza:

:D Férfi :D

A tejet minimum(!) három óránként le kellene fejned, aztán rögtön a munkahelyeden hűtőbe tenni, és azzal hazamenni vigyázva hogy semmi szennyeződés ne kerüljön bele. Ezen kívül ha csak fejsz, elapad a tejed, mert a szoptatás és a fejés nem ugyan az az inger( átmeneti megoldás igazából, anya gyógyszerszedése, egyéb probléma esetére ). Ráadásul vannak babák, akinek eszük ágában nincs háromóránként enni, mert nekik kétóránként kell, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy egyes babáknak meg egyenesen az a rögeszméje van, hogy csak és kizárólag a ciciből hajlandóak táplálkozni.A lányomnál is ez volt, próbáltuk cumisüvegből, kispohárból, kiskanállal, de egyiket sem fogadta el, csak a cicit. Az ilyen babákat tápszerrel is csak úgy lehet etetni, hogy elötte cicire rakják őket, mert különben kiköpik a cumisüveget.Azt azért megnézném mikor a párod teszem azt kétóránként cicire teszi a babát, hogy utána nekiadhassa a te lefejt tejedet, amit te előzőleg a munkahelyeden lefejtél, vévigzötykölődtél vele a városon, és még fázisaira sem bomlott, mert ez meg szokása a lefejt anyatejnek. :D

2011. ápr. 22. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!