Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas nők nem szeretnétek...

Házas nők nem szeretnétek inkább egyedül élni? Nem vágytok néha erre? én szerelmes vagyok de szivesebben élnék egyedül külön lakásban csak éjszakára meg hétvégére mennék a férjemhez

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 17:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem a problémát. Jelenleg egy egyszobás lakásban lakunk (pontosabban másfél, de a kisszobát kiadtuk albérletbe), és néha ANNYIRA jó lenne egy külön hely, ahová el tudnék vonulni. Ahol nyugodtan epilálhatok vagy kiszedhetem a szemöldököm bármikor anélkül, hgoy azt kelljen látnia, vagy ahol nyugodtan el tudok aludni, amikor rájön az, hogy hajnalig filmet nézne... esetleg ahol nyugodtan megihatunk egy teát a barátnőimmel anélkül, hogy zavarnánk egymást vele.

A legjobb szerintem az lenne, ha mindkettőnknek lenne egy külön szobája fürdővel, valamint egy közös háló is. De persze erre nagyjából soha nem lesz pénzünk :(

2011. ápr. 11. 17:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk már gyerekeink is vannak. Néha nagyon ki vagyok már készülve és olyan jó lenne ilyenkor egész nap csak feküdni, olvasni, egyedül lenni. Na ilyenkor szoktam kivenni egy szabadnapot. A gyerekek óvodában, a férjem a munkában és csak az enyém a lakás. :-) Egyébként nem lennék képes nélkülük élni jó érzés, hogy mindig van kihez szólni.
2011. ápr. 11. 18:01
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

Házas nem vagyok, de volt 1 5 éves kapcsolatom, hasonlóan összezárva, mint ahogy 17:36 írta, és én is annyira szerettem volna külön szobát, külön fürdőt, külön mindent, mert majd megfulladtam. Többek közt ez is besegített, hogy véget érjen a kapcsolat.

Külön lakást nem akarnék, de valamivel több helyet mindenképp!

2011. ápr. 11. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor Woody Allen és Mia Farrow együtt voltak, egyikük a Central Park egyik, másikuk a másik oldalán lakott, és integettek egymásnak.

Megértem, amit mondasz, de persze itt mindenki szerint az az igazi szerelem, amilyen az övék, kicsit máshogy már furcsa, és biztos nem szerelem.

Minden ember másra vágyik, minden téren, még a szerelemben is. Unalmas is lenne, ha mindenki egyforma lenne, nem lenne értelme az életnek.

2011. ápr. 11. 18:30
 15/21 napietus ***** válasza:
100%

én sosem éltem egyedül, nem is vágyom rá. ha a férjem elmegy valahova több napra, akkor is áthívom aput vagy a tesómat. néha, amikor én megyek el valahova nélküle, jólesik egy kis különlét (pár nap). de a legjobb az egészben hazajönni :)

29/N, 2 éve házas

2011. ápr. 11. 18:40
 16/21 napietus ***** válasza:
61%
most olvastam a kommenteket, nálunk mondjuk a ház elég nagy, jut tér mindkettőnk számára. csak most látom, hogy ez mennyire jó...most is a saját dolgozós szobámból írok (lenne mit csinálni, csak lazítok 1 kicsit :P)
2011. ápr. 11. 18:44
 17/21 anonim ***** válasza:
78%
Szereted te a férjedet? Az enyém dolgozik nem sokat látom,és alig várom hogy este hazajöjjön hozzánk! Én nem tudnám elképzelni azt az életformát.
2011. ápr. 11. 19:26
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

nem viszont arra baromira vágyom, hogy pár napot egyedül unatkozhassam!

van egy 1,5 éves kis aktív gyerkőcöm, férjem heti 6 nap késő estig dolgozik így lehetőségem sincs délutánonként pihizni kicsit míg apa mondjuk lemegy a játszóra picurral. mondhatnám még a szülést sem pihentem ki :)

de egyedül élni nem szeretnék, nem véletlenül mentem férjhez és szültem gyereket, velük akarok élni :)

2011. ápr. 11. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
Én túlságosan is szeretek egyedül élni, ezért nem is mentem férjhez.
2011. ápr. 11. 20:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül élni nem szeretnék,de attól biztos megőrülnék ha egy szobába lennénk összezárva,még aludni is egyedül szeretek.Van egy kisszobám oda bármikor elvonulhatok,ha egy kis magányra vágyok.
2011. ápr. 12. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!