Sziasztok! Kicsit bugyuta maga a kérdés,decsak így tudtam megfogalmazni különben hirdetésnek titulálták volna. Kellene nekem 1 vagy 2 éves lehetőleg kék szemű kislányokról kép a blogomhoz,mert a google képkeresőbe kicsit elavultakat találtam és valami egyedi kislányt szeretnék a főszereplőimnek.:) Előre is köszönöm!
Most nem azért !!De ilyen könnyen kiadod a gyerekedet?És azt sem tudod kinek és miért!!!!Nem szabad!!!!Nem hallottál még az internet veszélyeiről?Ha annyira képet akar kékszemű kisgyerekekrő...találhat egy csomó cuki képeslapot!!!
2011. ápr. 11. 09:19
12/16 anonim válasza:
Egyes szülők tényleg nagyon felelőtlenek...!!! Semmi pénzért nem adnám ki egy láthatatlan idegennek a gyerekem képét! Lehet pedofil...
2011. ápr. 11. 18:31
13/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon felfújjátok ezt a dolgot. A pedofilok ugyanúgy használják a közösségi oldalakat ahova általában az anyukák akár 40-50 darab képet is feltöltenek a picikről. Na ilyenkor mi van az internet veszélyeivel? Bárki letöltheti és azt tesz a képpel amit csak akar!
2011. ápr. 11. 18:34
14/16 anonim válasza:
Előzőnek:Nem fújjuk fel egyáltalán!Abban igazad van ,hogy a közösségi oldalakról bármilyen képet le lehet szedni-ez kivédhetetlen!De így direkt módon egy vadidegennek(akiről azt sem tudod kicsoda) átküldeni a gyerekedről képeket....felelőtlenség!!!
2011. ápr. 12. 08:02
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a képeket!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:58
Nagyon szép,aranyos kislányod van! :)
Az utolsó pár kommentelőnek meg: nem vagyok pedofil!!! 16 éves lány vagyok ha annyira érdekel,és a korombeli fiúk iránt érdeklődöm! :D
Még egyszer köszönöm mindenkinek nagyon aranyos kislányokat küldtetek!
2011. ápr. 12. 16:56
16/16 anonim válasza:
ti betegek vagytok. Háborogtok mert küldtem a lányomról képeket? Jószándékról még nem hallottatok? Tipikus magyar mentalitás mindenkiről a rosszat feltételezitek elsőre. Én nem így lettem nevelve és a lányomat sem így nevelem. Ti meg óvjátok csak mindentől majd egy szép napon ha nagyobb lesz megúnja és csak dacból is mást fog csinálni mint ti akarjátok. Van fenn a lányomról kép az internetes profilomban is van fotóstudiók galériájában is soha semmi gond nem volt ebből. Bárki linkelhette volna az ő képét is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!