Titeket befolyásol, hogy a párotok családja szeret-e?
Nekem van a nagycsaládomnak egy része, akiknek szokásuk köszörülni a nyelvüket máson. Ha a páromról csak elkezdtek beszélni, akkor közbevágtam, hogy erre nem vagyok kíváncsi, tekintsék úgy mintha személyemben a párom is itt ülne, lesznek szívesek ezt a hátunk mögött - ahogy szokták - megbeszélni, vagy ha problémájuk van, akkor forduljanak hozzá.
Ez elég volt, azóta csönd van. Az pedig, hogy a hátunk mögött mit beszélnek egyáltalán nem érdekel.
A lényeg az, hogy Ti szeressétek egymást, éket ne tudjanak közétek verni.
A szülőkkel pedig azt kell elfogedtatni, hogy ha a gyerekük szeret valakit, és a gyerküket viszont is szeretik, akkor ők is fogadják el ....akkor is ha nem szeretik, de ne utálják!
Na ezt jól meg mondta az utolsó hozzászóló:O)
Igen is fontos,hogy párunk szülei"családja"elfogadjon minket.Nem azt mondom,hogy puszi pajtások legyünk,de a minimális tiszteletet adjuk meg egymásnak,ha össze hozott a sors.Különben ez egy pár életét a harag nagyon betudja folyásolni,főleg egy konok anyós...Üdv:Egy édes anya
Szia!
Egy bizonyos kor felett(gondolom nem vagytok tizenévesek), már nem változtat szerintem sokat a lényegen, bár tény, hogy sokkal jobb érzés annak a tudata, ha a párod családja is elfogad olyannak amilyen vagy. Nem gondolnám, hogy rámenne a kapcsolatotok, de azért tarsd kordában a családod ellenszenvét is, hogy nehogy elmérgesedjenek a dolgaitok. Ha bántják, szintjád Neked a párod jelenlétében vagy akár nélküle is, próbáld megvédeni Őt, hogy Neked így jó ahogy van és Ők is próbálják meg ezt elfogadni. Hozd minnél világosabban a tudomásukra, hogy Neked ez milyen fontos, és rettentően rosszul esik, hogy ennyire a szemedre vetik, hogy mit gondolnak róla...
Ha igazán szeretnek megértik. Ugyan nem hinném, hogy megkedvelnék(de hátha, hisz idővel minden változhat), de talán elfogadnák...
Remélem tudtam egy picit segíteni, Sok sikert:
-Tündérlány(17)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!