Úgy érzem, hogy férfi nélkül meglennék, de gyerek nélkül nem. Más is van így?
Úgy érzem egyre többször, hogy talán soha sem lesz férjem/párom. Már úgy vagyok vele, hogy ha nem lesz, akkor egyedül is boldogulni fogok. De gyereket viszont nagy-nagyon szeretnék. Már egész kislánykorom óta arra vágyom, hogy egyszer anya lehessek. Nem mondom, feleség is lennék szívesen, de ettől el tudnék tekinteni.
Más is van így? Egyedül vállalnátok gyereket ha elértek egy bizonyos kort?
Teljes, épp családban nőttem fel. Nagy vágyam, hogy mindezt leendő gyermekemnek is megadhassam. Görcsösen persze nem fogok ehhez ragaszkodni.
Annak aki azt írta, hogy apa nélkül fel lehet nőni, mert ha nem tudja a gyerek milyen az akkor nem hiányolja. Csak annyit, hogy ha közösségbe kerül a gyerek igenis lesz hiányérzete. Másik: Nő létemre is állítom, hogy anya nélkül épp oly simán fel lehet nőni mint apap nélkül.
Persze szerintem lehet igy szülni. Én is szülnék ha egy bizonyos kor után nem találok magamnak megfelelő párt. És nem azért nem találok, mert magasak az igényeim. Egyszerűen nem jön össze a kapcsolat.
Az meg, hogy önzőség, hogy a gyerek apa nélkül nőjjön fel. Szerintem ez nem igy van. Nagyon sok egyedülálló anya van és a gyerekek úgyanolyan normálisan élnek mint akik családban. Illetve bármikor elválhatnak a szülők és egy szülő fogja nevelni a gyereket. Ne gondolja már azt senki, hogy férjhez megyek, gyereket vállalunk és igy neveljük fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ez az egyik régebbi kérdésem.
ha minden kötél szakadna, vállalnék pasi nélkül is gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!