Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg, hogy mindenki...

Hogy oldjam meg, hogy mindenki jól járjon?

Figyelt kérdés
3 éves fiammal itthon vagyok, dolgozni -több okból kifolyólag- egyelőre nem tudok, így anyagilag nem állunk túl jól. Van egy elég jómódú ismerősünk aki gondban van, megkért, hogy a jövő héten vigyázzak a 4 éves kislányára, mert az oviba valami miatt nem tudja vinni. Ő persze fizetne nekem, de nekem viszont olyan kellemetlen egy kedves ismerősömtől, mondhatni majdnem barátnőtől pénzt elfogadni. Ti hogy oldanátok ezt meg, hogy mindenki jól járjon?
2011. ápr. 5. 17:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
17.54.-es: Mint írtam nem tudom mitévő legyek, jobban hajlanék a felé, hogy fizessen valamennyit (de közel nem annyit, mint a babysitternek) de őszintén szólva el is bizonytalanítottatok. Azért meg bocsánat, hogy nem voltam egyértelmű a viszonyokat illetően!
2011. ápr. 5. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre bevált módszer, hogy a "mennyivel tartozom?" kérdésre azt kell mondani, hogy "egy jelképes összeggel, rád bízom, hogy mennyi".

Azért is érdemes valamilyen kompenzációt elfogadni, mert saját tapasztalat, hogy ez könnyen átcsaphat egy folyamatos kérésbe, és ha először nem fogadsz el semmit, akkor utána már végképp kellemetlen lenne pénzt kérni.

Ha tudnám, hogy jó helyen van a gyerekem és nyugodt lehetek felőle abban az időszakban, a saját pénztárcámhoz szabva nekem ez nagyobb összeget is megérne!

2011. ápr. 5. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!