Halli 6 eve vagyunk a ferjemmel 1 par, ket lanyunk van, egy3 eves es egy 6honapos. Soha nem volt felhötlen a kapcsolatunk es ennek következmenyei is lettek.2evvel ezelött megbantasbol megcsaltam a ferjemet. Egesz idaig birtam titokban tartani, alig 2hete elmeseltem neki. azt gondoltam mindennek vege lesz. De ö hihetetlenül reagalt. Elöször kiborult beszelhetetlennel valt, majd kesöbb kerdesekkel bombazott. Miert, kivel mikor, meddig es stb. elmeseltem neki mindent. Latomasaim szerint elfogadta, de meg nem dolgozta fel. Azt mondja együtt erösek vagyunk es segitsek neki a dolgokkal tisztaba jönni. Szeret engem es mondja h szüksege van ram. Napokig meg a munkajat is lemondta, privatra es hivatalosan is. Azt mondta veünk (a gyerekekkel es velem) szeretne lenni. Nagyon jol esett nekem, de ez csak növelte a lelkiismeretfurdalasomat. Ugy erzem nem erdemlem meg öt. De akkoriban nekem se volt könnyü, söt a dolgokban amit tettem en sem ereztem jol magam. De megtettem, massal voltam, megha rövid idöre is. Akkor nekem fajt, most pedig neki, ö szenved. Aucs! Nem tudom mit tegyek, h segitsek neki es a szitunkon, h enyhithessem a fajdalmat. Tudom h mi van nekem itthol, es eppen ezert is. Szeretnem ha jol menne neki. Megbantam. De ez nem eleg! Visszaforditani nem tudok semmit, de azt TUDOM h többet ilyenre nem lesz alkalom! Ha tudjatok h hogyan gyözhetnenk le ezt a nyomast a kapcsolatunkon, akkor. Tyjha.
"anno azt sem hittem volna h azt megbocsatom neki amikor megütött"
Most fontos kérdés hogy megütött vagy te felpoztad és visszaütött?
Csak mert az első esetet én sem tolerálnám, az első után igencsak elgondolkoztam volna a folytatásról a másodiknál meg már szó nélkül hagytam volna ott a helyedben.
2011. ápr. 5. 17:57
22/24 A kérdező kommentje:
öszerinte provokaltam... :S elsö eset...vagy nem...hmmm,,, egy nönek minden ilyen eset faj...de anno en nem birtam volna az eletemet nelküle elkepzelni, nemmintha most maskeppen lenne..de ha most veg lenne, tudnam h en tettem a buko zsinort a küszöbünk ele...
2011. ápr. 5. 18:01
23/24 anonim válasza:
Megütött magadra hagyott,te megcsaltad.Megérdemlitek egymást.Ez egy jó házasság szerinted?
2011. ápr. 5. 18:01
24/24 A kérdező kommentje:
Megütött magadra hagyott,te megcsaltad.Megérdemlitek egymást.Ez egy jó házasság szerinted?
eddig nem volt az, de eppen ezert..szeretnem ha azza valna..a felelmeinket es a hibainkat elismertük...a szeretet es a lang pedig meg mindeg itt van... eleinteben büszkek es arogajosak voltunk...de a lanyaink megtanitottak minket az összetartasra..de ami a kerdes , most h kitalaltunk a hibainkat..most h en az asztalraköptem a multam...han segitsek neki..h a fajdalma enyhüljön...es h egy szebb folytatast elhessünk..
mar egy valaszolom nagyon jo tanacsot irt.."patyolgasd" megteszem..de a szomorusag a szemeben visszalök...koszosnak erzem magam vele szemben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!