Mit tegyek? Egyre rosszabb a családi helyzet.
Anyám (55/N) azt hiszi, hogy drogos vagyok. Nem akar nekem hinni. Idáig kétszer voltunk vér- és vizeletvizsgálaton. A másodiknak még nem tudom az eredményét, de azt mát előre tudom. Nagyon komolyan veszi az egészet. Mániákusan az igazát akarja bizonyítani. Folyton ellenőriz. Nincs magánéletem. Így is van pár dolog, ami megviselt engem az elmúlt hónapokban (rosszul sikerült nőügyek, egyetem és több hónapnyi egyedüllét). Rendőségi ügyet akar ebből csinálni. Folyton zaklat. Mit tegyek?
21/f
Elnyomni azt lehet, aki hagyja magát.
Reggel felkelsz, anyádnak megmondod, hogy mától új alapokra helyezed a kapcsolatodat vele, innentől nincs beleszólás a dolgaidba. Ennyi.
Akkor ilyen bizalmatlan és erőszakos egy szülő, ha ő maga akar valamit eltitkolni. Lehet hogy ő is hazudik valamit, vagy olyan hibája van, amit mindenképp azzal akar leplezni, hogy Téged cseszeget és vádaskodik.. Én anyám is hasonló volt. Egyszer azt mondtam neki, hogy ha megszabadulok tőle, azt is el fogja felejteni, hogy néztem ki, mert engem többet nem lát. 2 hónapra kimentem Németországba dolgozni a 90-es években. Megijedt, hogy nem jövök vissza.
Utána már nem cseszegetett és nem vádaskodott annyit, a terror átalakult: folyamatosan lelkifurdalást akart bennem kelteni mindenért, amit ő hibázott.. Bizonyos kor után az emberek nem változnak.
Lépj le, ahogy tudsz. Minden egyetemista rajta lehet akár több évfolyam e-mail levelezőlistáján is, nálunk hetente jönnek üzenetek, hogy albérlő- társat keresnek a hallgatók.. Van megoldás, ha körül nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!