Szerintetek ciki a nagyszüleimtől pénzt kérni?
Hány éves vagy? Mire kel a pémz? milyen viszonyba vagytok?
Zsebpénz kiegészitést tölük beszedni bunkoság, ha mobilra kell bunkoság, gyógyszere kell a batag édesanyádnak elmegy minden más csak pofátlan pénz lehúzás.
A pár ezer az elég relatív ám.
Honnan van a pénzük jól nagyon jól kerestek, és végre élik nyugisan a nyugdíjas életüket, vagy kuporgattak, hogy meglegyen a koporsóra való ? Sokszor az idősek ilyesmire spórolnak ám.
Jól gondold meg tényleg hogy állnak, és ha tényleg annyira jól és kényelmesen, akkor adhatsz egy próbát az ügynek, aztán értékeld is ne csak aznap !
Hm. nekem ez sosem jutott eszembe.
Nem tudom hány éves vagy és mire kell, de nem kellene talán rászokni a kölcsönkérésre, nagyon adiktív lehet. Próbálj addig nyújtózkodni amíg a takaród ér, jobban jársz hosszútávon.
Szerintem meséld el a mamádnak hogy mit szeretnél (venni a pénzből) olyan nagyon, hátha akkor segít és akkor legalább nem kell kérned, ráadásul neki sem lesz ciki ha nem akar adni! Persze ha hangoztatod amikor adja hogy szigorúan csak kölcsönbe lenne és visszaadod amint tudod, akkor szerintem szívesen segít...
De ha nem avatod be, hogy mire kell, akkor az ő helyében én nem adnék, mert megfordulna a fejemben hogy vajon mire kell: Drog, pia, vagy abortusz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!