Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ti szerencsések...

Mit gondoltok ti szerencsések vagytok? Jó helyre születtetek jó időben?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a családra,anyagi helyzetre,településre,kilátások a jövőre nézve,tudtok e valamivel elindulni a nagybetűs életbe!Szerencsére is szükség van a jó élethez?
2011. ápr. 2. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sosem vetett fel a penz, de megvolt mindenem, volt mit ennem, nem vertek a szüleim es mindig jo ruhaim voltak, egyszoval megvolt mindenem.

Sokaig sovarkodtam azon, hogy de sz@r helyre születtem, aztan elkezdtem adakozni, önkenteskent szegenyeken segiteni es rajöttem, hogy piszok nagy mazlista vagyok, amiert Nekem megadatott mindaz, ami Nekik nem.

Az mar egy masik kerdes, hogy sokan elfelejtik az evek alatt, hogy honnan jöttek.

2011. ápr. 2. 16:19
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Jó helyre, csak kicsit későn talán. Mikor megszületettem anyukám már majdnem 40 éves volt. Nagyon szeretett volna egy kislányt is, lehet ezért próbálkoztak még ekkor. 11 éves koromban elhunyt betegségben, én pedig itt maradtam a még konzervatívabb és idősebb édesapámmal. Egyébként település, anyagi háttér minden átlagos.
2011. ápr. 2. 16:39
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Abból a szempontból szerencse, hogy nem afrikába, vagy észak-koreábna, vagy hasonló országba születtem. Viszont, anyagi helyzettel, településsel, nem vagyok elégedett. Családom, olyan, amilyen elfogadtam őket, szerintem átlagos.

Valamint azért, mert a jelenlegi páromat megismerhettem és nem cserélném le senkire. :)

A jövő pedig jóval kecsegtet szerencsére, hiszen mindenki a maga jövőjének kovácsa, és lassan, de biztosan én is szedem a sátorfámat.

2011. ápr. 2. 17:49
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem én nagyon nem...jobb lett volna,ha meg sem születek,legalábbis most így érzem...
2011. ápr. 2. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Tökéletesen elégedett vagyok vele.
2011. ápr. 2. 18:48
 16/16 napietus ***** válasza:
75%
én már megkaptam egy párszor, hogy nekem csak megszületni volt nehéz...ez azért ebben a formában nem igaz, de az biztos, hogy szerencsésnek mondhatom magam a lehetőségeimet illetően. de az, hogy tudtam velük élni, már az én érdemem. ismerek sok olyan embert, akiket nálam jobb helyre hozott a gólya, most mégsincsenek a bányászbéka feneke alatt sem..
2011. ápr. 2. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!