Mit gondoltok ti szerencsések vagytok? Jó helyre születtetek jó időben?
Sosem vetett fel a penz, de megvolt mindenem, volt mit ennem, nem vertek a szüleim es mindig jo ruhaim voltak, egyszoval megvolt mindenem.
Sokaig sovarkodtam azon, hogy de sz@r helyre születtem, aztan elkezdtem adakozni, önkenteskent szegenyeken segiteni es rajöttem, hogy piszok nagy mazlista vagyok, amiert Nekem megadatott mindaz, ami Nekik nem.
Az mar egy masik kerdes, hogy sokan elfelejtik az evek alatt, hogy honnan jöttek.
Abból a szempontból szerencse, hogy nem afrikába, vagy észak-koreábna, vagy hasonló országba születtem. Viszont, anyagi helyzettel, településsel, nem vagyok elégedett. Családom, olyan, amilyen elfogadtam őket, szerintem átlagos.
Valamint azért, mert a jelenlegi páromat megismerhettem és nem cserélném le senkire. :)
A jövő pedig jóval kecsegtet szerencsére, hiszen mindenki a maga jövőjének kovácsa, és lassan, de biztosan én is szedem a sátorfámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!