Versenyezzünk? Kinek volt a legrosszabb gyerekkora? Aki engem felülmúl, az nem semmi.
Nem kívánt gyermekként születtem, apámat alig ismerem.Anyám alkoholista volt, egy felesért odaadott volna akármelyik hapsijának, ha nem lettem volna észnél.Meghalt 43 évesen, én akkor voltam 17.A nagyi nevelt, aki sajnos szintén meghalt, így egyedül maradtam.20 évesen szültem, és innen kezdődött az életem, mert egy olyan embert találtam a fiam apjának, akit csak szuperlatívuszokban lehet emlegetni.Mesélhetnék még éjszakákba nyúló verekedésekről anyám aktuális férjéve, szomszédoknál alvásról, éhezésről, egyszóval szörnyűségekről.
Más is volt így?Vagy csak az én múltam ilyen?És ezért nekem kell szégyenkeznem?Nem hiszem.Most leszek 33 éves, de még mindig nem hevertem ki.
Ne haragudj de ez most valami önsajnáltatós klub?
Neked felnőtt korodra megoldódott az életed, úgyhogy ennek örülj. Sokaknak nem oldódik meg, és felnőttként is nyomorognak, éheznek, vagy verik őket a férjük. Tudod elvileg a szegénység és a deviancia "öröklődik".
Félre ne érts sajnálom a veled történteket, de nem kell visszanézni. Azon versengeni meg hogy kinek volt rosszabb főleg nem kell. Nekem se volt olyan hűű de jó gyerekkorom, de nem fogom ide leirni ezt a relikviát, hogy megpályázhassam a dobogót! Egyébként ha tényleg úgy gondolod neked volt a legsanyarúbb sorsod a világon, akkor járj utána milyen srácok ülnek a fiatalkorúak börtönébe már 14-15 évesen, ha módod van rá esetleg beszélgess el velük, hogy miken mentek át eddig. Vagy nézz utána a gyerekprostitúció helyzetének Magyarországon mert el fogsz szörnyedni. Látogass el egy gyerekotthonba. Vagy ott vannak az afrikai éhező gyerekek, és a gyerekkatonák.
Felegleges azon versengeni kinek volt jobb-rosszabb....
Ez a "versenyezzünk" csak irónia volt, én sem hiszem, hogy ezzel kérkedni lehetne.Nem kell ebbe belekapaszkodni.
Nagyon sajnálom azokat, akiknek hasonlóan, vagy még rosszabb gyermek kora volt.Aki ebben nőtt fel, az tudja, hogy nem is olyan egyszerű ezen túllépni.
Meg anonim se irom le a gyermekkoromat, mert esetleg tesom meglatja, de felulmulom a tiedet. Nem is vagyok teljesen egeszseges lelku, de a korulmenyekhez kepest eros vagyok es onallo. Azt hiszem ez a karpotlas, a tulelo magatartasom. Sok oromot kivanok neked az eletben!
19/N
Hah, en szerintem utolsokent vegzek ebben a versenyben, csak el voltam hanyagolva erzelmileg
Azert nehez egyebkent, mert csak par eve jottem ra, es addig azt hittem, hogy csak kemenyebbe kell valljak, ergo nem kell ide pszichologus, de most mar tudom h kell
De a tied OP az durvabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!