Mért nem szeret engem a bátyám? 15/L
Szia!
Szerintem ha problémád van, meg kéne vele beszélned.
Valószínűleg azért ilyen, mert lányka vagy, és a fiúk ilyen idős korban inkább a haverokkal lógnak. :-)
Ne keseredj el, biztosan szeret téged!
Hát ez tipikus, mikor bátyó 2-3 évvel idősebb. Nincs szüksége egy csitrire a nyakán, nem akarja, hogy a haverjai megkettyintsenek, nem akarja egész nap hallgatni a nyávogásod, gondolom nem ugyanaz az érdeklődési körötök se. De ne aggódj, majd ha kinőttök a kamaszkorból, sokkal jobb lesz a viszonyotok, pár év. :D Addig meg lógj a barátokkal, sajnos sok mindent szerintem nem tehetsz, valszeg nem örülne, ha elkezdenél neki lelkizni.
Ja és nem akartam bunkó lenni, csak megpróbáltam leírni a dolgokat az ő szemszögéből, szóval ne nagyon vedd magadra. :D
Persze, hogy kinovi ;)
nekem is van egy 8, egy 7 es egy 6 evvel idosebb batyam, amikor annyi idos voltam, mint ti, nekunk sem volt valami fenyes viszonyunk. Most, amikor mar en is felnottem, egyutt jarunk bulizni, a legidosebb batyamnak egyenesen en vagyok a kiskedvence :D fel a fejjel, majd elmulik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!