Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasok, ti tartjátok a...

Házasok, ti tartjátok a kapcsolatot az ex-barátaitokkal/barátnőitekkel? Ha igen, milyen formában (chat, sms, telefon, találkozgattok, stb. ). Tud róla a párotok?

Figyelt kérdés
Leírnátok azt is, hogy férfiak, vagy nők vagytok-e, és az életkorotokat.
2011. márc. 29. 15:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
a hosszú távú, legkomolyabb ex-ével (akit elvileg ő hagyott ott), csak szülinapi facebook-gratuláció megy, ebben biztos vagyok.
2011. márc. 29. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:

szia. Én még házas nem vagyok,csak menyasszony, de gondolom a kérdés szempontjából nem is ez a lényeg. Együtt élek a párommal. Van egy exem,akivel tartom a kapcsolatot, a többivel nem igazán. Bár van még egy,aki mivel a szomszéd utcában lakik,néha összefutunk akaratlanul is, köszönünk esetleg egy hogy vagy meg ilyesmi.

Na de akivel tartom a kapcsolatot - csak 1hónapot voltam vele és már nagyon rég volt, viszont utána barátok lettünk (rájöttünk,hogy mint pár,nem illünk össze,viszont jókat tudunk beszélgetni,viccelődni), vele vannak olyan időszakok h naponta is akár msn-ezünk. Párom tud róla,nem zavarja, tudja hogy megbízhat bennem és hogy ezzel az exel csak barátok vagyunk, sőt azelőtt se volt köztünk komoly kapcsolat. Ráadásul ő már több mint 3 éve külföldön él, 1 300 Km-re innen, szóval eleve kizárt bármi több a beszélgetésnél. Találkozni nem szoktunk,bár lehet,hogy ha hazalátogat,akkor majd összefutunk, de a párom is jön velem, egyrészt mert nem szeretném hogy megismerje,másrészt mert nincs mit titkolni :)

23/N

2011. márc. 29. 17:09
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. Akkor nálunk már csak az a kérdés, hogy ezt miért kell előttem titkolni (sosem féltékenykedtem egyébként)?
2011. márc. 30. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!