Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mitől lehetett? 8 éves...

Ez mitől lehetett? 8 éves kislányba volt szerelmes egy 29 éves férfi

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 29. 01:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
fujj...de egy undorító görény!Már az arcán látszik,hogy nem stimmel valami nála...beteg p@cs (nah jó betegeket nem bántunk,de aki gyerekeket bánt akár "lelki" szerelemmel is azt igen)
2011. márc. 29. 04:58
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
Igen, már a fején is látszik, hogy a aberrált. Csak idő kérdése lett volna, hogy az Ő lelki szerelme mikor teljesedett volna ki molesztálássá, vagy ne adj Isten, aktussá. Így rövid úton, és saját magát rendezte el. Mindenkinek így a jobb.
2011. márc. 29. 06:53
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
Pedig ez is pedofília. Függetlenül attól, hogy volt-e testi kapcsolatuk, vagy sem. Ha egy felnőtt férfi egy felnőtt nőbe szerelmes, az meg heteroszexuális, akkor is, ha nincs közöttük nemi kapcsolat, mert mondjuk a nő nem akar a férfival lenni. Ettől még a férfi erre (is) vágyik. Itt is hasonló lehetett a dolog, gondolom ezt a férfit szexuálisa is vonzotta a kislány, de ettől még lehetett belé szerelmes. Más kérdés, hogy ez a férfi valószínűleg tisztában volt vele, hogy amit akar, azt nem teheti meg, így viszont nem látta értelmét az életének.
2011. márc. 29. 06:55
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Egyértelmű, hogy pedofil volt, csak a jobb érzésűek közül, ezért türtőztette magát. Ha nem lett volna pedo, akkor nem öli meg magát.

Amúgy én nagyon sajnálom a pedofilokat, mert a sors egy olyan vágyrendszert testált rájuk, amit nem élhetnek ki, mert mind morális, mind etikai és még fizikai akadályokba ütközik. Hiszen annak, hogy mire vágyunk, annak nem parancsolhatunk. Az, hogy önfegyelemmel nem élünk ki valamit, az döntés kérdése.

2011. márc. 29. 07:34
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

Az üzenet a végén elég világos volt: Szeretlek és mindig szeretni foglak.

Tanító leszek, most fogok végezni, imádom a kissrácokat, nekem is van oylan érzetem h ˝jaj de cukiiii˝ meg tökre megölelgetném, de ez csak ilyen anyai gondoskodás. Amit ez a pali érzett az beteges és nem normális. Ámbár mint mondtam, imádom a gyerekeket, soha meg nem fordulna ilyen aberáltság a fejemben. Max az h bárcsak az én kisfiam v kislányom lenne :D :D :D (remélem egyszer neklem is lesz :()

2011. márc. 29. 08:45
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

Ennek az embernek biztosan volt valami lelki betegsége.

Nem azért gondolom ezt, mert vonzódott egy kislányhoz, hanem azért, amilyen módon vetett véget az életének.

Az, hogy milyen vonzalmat érzünk másvalaki iránt sokféle lehet. A gondolatainkat, érzéseinket, álmainkat stb. nem kontrolláljuk, csupán a cselekedeteinket. Pedofil az, aki ez utóbbit sem tudja kordában tartani, és ezzel árt egy kiskorú gyereknek. Az, hogy az ártalom közvetlen vagy közvetett, volt-e testi kapcsolat, számomra mind mellékes, a lényeg, hogy a gyerek testi-lelki fejlődése veszélyben volt-e, vagy sem? Ha igen, akkor ez lehet pedofília, ha nem, akkor nem lehet az.

Én sajnálom ezt az embert. Ha beteg is volt, biztosan nem akart beteg lenni. Ez pedig egy szörnyű halál, amivel megbüntette magát a saját beteges vágyai miatt. Talán helyesen felismerte, hogy beteg, csak nem a legjobb utat választotta. (Bár azt én nem ítélhetem meg, számára mi a legjobb út. A világot "megmentette" magától, cserébe viszont saját magát nem sikerült meggyógyítania. Az eredmény maximum félsiker.) :(

2011. márc. 29. 09:02
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
Ennek meg az arcan is latszik,hogy pedofil.En nagyon elitelem az ilyen embereket.Elvegre ,hogy lehet szerelmes egy felnott ember egy 8eves kislanyba ,aki meg ki sincs feljodve.Nem tudom miert vannak ilyenek,de az biztos ,hogy ez betegseg,de inkabb ment volna kezeltetni magat,mert szerintem segithettek volna rajta.
2011. márc. 29. 10:23
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Hogy holtában is rohadjon meg.
2011. márc. 29. 10:37
 19/24 anonim ***** válasza:
61%
Fujj de gusztustalan,de volt egy feje. :| Nem mutattak képet a kislányról,de biztos szép volt ha tetszett ennek az állatnak. Ezek szerint nem csak én olvasom ezt az oldalt(borsonline.) :D
2011. márc. 29. 10:40
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
Egy pedofil beteg állat volt ezen nincs mit szépíteni.
2011. márc. 29. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!