Ez mitől lehetett? 8 éves kislányba volt szerelmes egy 29 éves férfi
Egyértelmű, hogy pedofil volt, csak a jobb érzésűek közül, ezért türtőztette magát. Ha nem lett volna pedo, akkor nem öli meg magát.
Amúgy én nagyon sajnálom a pedofilokat, mert a sors egy olyan vágyrendszert testált rájuk, amit nem élhetnek ki, mert mind morális, mind etikai és még fizikai akadályokba ütközik. Hiszen annak, hogy mire vágyunk, annak nem parancsolhatunk. Az, hogy önfegyelemmel nem élünk ki valamit, az döntés kérdése.
Az üzenet a végén elég világos volt: Szeretlek és mindig szeretni foglak.
Tanító leszek, most fogok végezni, imádom a kissrácokat, nekem is van oylan érzetem h ˝jaj de cukiiii˝ meg tökre megölelgetném, de ez csak ilyen anyai gondoskodás. Amit ez a pali érzett az beteges és nem normális. Ámbár mint mondtam, imádom a gyerekeket, soha meg nem fordulna ilyen aberáltság a fejemben. Max az h bárcsak az én kisfiam v kislányom lenne :D :D :D (remélem egyszer neklem is lesz :()
Ennek az embernek biztosan volt valami lelki betegsége.
Nem azért gondolom ezt, mert vonzódott egy kislányhoz, hanem azért, amilyen módon vetett véget az életének.
Az, hogy milyen vonzalmat érzünk másvalaki iránt sokféle lehet. A gondolatainkat, érzéseinket, álmainkat stb. nem kontrolláljuk, csupán a cselekedeteinket. Pedofil az, aki ez utóbbit sem tudja kordában tartani, és ezzel árt egy kiskorú gyereknek. Az, hogy az ártalom közvetlen vagy közvetett, volt-e testi kapcsolat, számomra mind mellékes, a lényeg, hogy a gyerek testi-lelki fejlődése veszélyben volt-e, vagy sem? Ha igen, akkor ez lehet pedofília, ha nem, akkor nem lehet az.
Én sajnálom ezt az embert. Ha beteg is volt, biztosan nem akart beteg lenni. Ez pedig egy szörnyű halál, amivel megbüntette magát a saját beteges vágyai miatt. Talán helyesen felismerte, hogy beteg, csak nem a legjobb utat választotta. (Bár azt én nem ítélhetem meg, számára mi a legjobb út. A világot "megmentette" magától, cserébe viszont saját magát nem sikerült meggyógyítania. Az eredmény maximum félsiker.) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!