Szerintetek ez megoldaná a problémám?
20/L egyetemi hallgató vagyok. Anyukám 8 éve (mióta apukám külföldön dolgozik) szépen lassan átvette az uralmat a házban. Ez hagyján, de leviselhetetlenné vált. Vitákkor ha nem szólok az a baj, ha szólok az a baj. A bátyám 8 hónapja költözött el, de azóta is 4 hetente minden reggel (amikor apu itthon van) még mindig ő a téma. Velem is nagyon megváltozott a viselkedése: ugyanazt csinálja, mint a bátyámmal.
Szerintetek az megoldaná a helyzetet, ha elmennék kollégiumba - természetesen munkát vállalva, hogy ne rá legyek hagyatkozva?
Magyar Ba-t tanulok ügyvitel szakiránnyal. Még egy év (jövő – 2011 – májusban- júniusban záróvizsgázom - ha minden jól megy)
Az a baj, hogy az órarendem nem olyan, hogy bármikor munkát tudjak vállalni – ahogy le is írtam, egyedül a péntek, de rajtengedélyezni szeretnék díjlovaglásból, az sem hullik az ölembe.
Plusz részt veszek a Tudományos Diákköri Konferencia országos fordulóján, most is azzal foglalkozom, holnap előadást tartok, kedden zh-t írok infóból + gyorsírásból, ja és kedden elő kell adni a TDK-mat és itt már rosszindulatú kérdést is feltehetnek és nem szeretnék elhasalni.
Mióta apu nincs itthon azóta változott ekkorát – még a barátnőm is mondta, hogy olyan mintha testvérek lennénk.. hát meg lehet most nézni.
Ráadásul a munkahelyén is gyakorlatilag ő a főnök, mivel az igazi főnök nem elég erélyes a beosztottakkal, meg lehet, hogy valakit elküldenek. Én értem, hogy idegesítő ez a bizonytalanság, de mért rajtam tölti ki? Mért hozza haza a munkahelyi problémákat?
Nincsenek nagy igényem, nem hiszem, hogy visszasírnám a házat – főleg így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!