Nem tudok elköltözni! Már beleőrülök az egészbe, utálok itthon lakni, mit tegyek?
Utálom a tesómat aki miatt ebbe a helyzetbe vagyok,meg a gyerekeit is-akik nem tehetbek semmiről de arra emlékeztetnek h nem tudok innen elszabadulni,az anyámat is egyre jobban utálom mer6t ő sem csinál semmit,csak h nekem erre kell hazajönnöm 12 óra munka után h ti ölitek egymást? Ő az anyja a tesómnak legalább beszéljen vele h ha már ide szült a nyakunkra,dolgozni nem dolgozik,mutasson tiszteletet az irányomba!!!
Ha nem adom le a pénzem akkor 2 hónapot se adok és kifognak kikapcsolnak mindent,és viszi a bank a házat,meg még enni se tudnának. Így is hónap végén már veszekszünk az utolsó darab kenyéren.
Elegem van h össze vagyok zárva velük. Néha azon gondolkodok h megölöm magam. Vagy a tesómat szúrom le,mert miatta kell itt rohadnom és még ő esik nekem.meg ver meg,mert megmondom neki h akkora k.urva h azt se tudja kikről vannak a gyerekei. Meg h ha már ennyire szeret b.aszni akkor csinálja csak pénzért,mert akkor legalább én el tudnék költözni.
2 fizetésből nem lehet eltartani két családot. Anya fizetése megy a lakáshitelre egy az egybe,az enyém meg a számlákra,és alig marad vmi kajára.
Költözz el!!!! Aztán majd rájön a hülye tesód is hogy talán elkéne menni dolgozni. Ennyi.
Két megoldás van, vagy maradsz vagy mész. Én mennék. Anyukád hogy vehetett fel annyi hitelt? Hogy adtak egyáltalán neki?
Esetleg még annyit tudsz csinálni, hogy elköltözöl és közben vmi nagyon minimális összeggel segíted Anyukádat, csak anyukádat. Aztán tesód meg szintén oldja meg. Nemtudok mást mondani, ne haragudj.
Szia!!!
Bàr nem tudom neked milyen nehéz lehet ez, mert velem nem volt hasonlò, de àt tudom érezni, sokan meg csak azt hajtogatjàk, hgy lépj le a picsàba, abba nem gondolnak bele, hogy adott esetben a lelkiismerete az embernek mennyire tud felerôsôdni, mikor egy helyzet ennyire kiélezett!! Azzal biztos nem segìtesz a helyzeten, ha te is felveszed a kesztyût és nekiàllsz ordibàlni mindenkivel, bàr inkàbb ôjjôn ki a feszkò mint hogy belûl egyedûl ôrôld magad, abbòl sokkal nagyobb baj szokott lenni, mint egy kis ordibàlàstòl!
Igen, én is azt gondolom helyesnek, ha leûlsz anyuddal kettesben és megpròbàlod neki megvilàgìtani a helyzetet, hogy semmi a bûdôs vilàgon nem fog megvàltozni a nôvéreddel kapcsolatban , ha ti ketten nem tesztek vele valamit. Neki ez kényelmes, csak egy kis veszekedést kell eltûrnie a kajàért, lakhatàsért cserébe. Teszem azt neked se esne nehezedre segìteni neki, ha làtnàd hogy ô is akar vàltoztatni, de az teljességgel elfogadhatò, hogy te nem akarsz az ô nyomoràban osztozni!!!
Szòval, mehet az a kisbaba bôlcsibe is, a nôvéred meg takarìtani, polcot pakolni, mosogatni, vagy a végzettségének megfelelôen bàrnit elvàllalni, hiszen egy csalàdban, ahol gyerek is van, minden pénz szàmìt!!
Azzal meg nem értek egyet, hogy ennyi pénzbôl is el lehet élni, ahogy itt màs ìrta, igenàm, de màs az amikor egy kûlônàllò csalàdròl van szò, és nem egy pàlyakezdô fiatal làny àldozatàròl, aki elôtt ott àll a SAJàT élete!
Szòval nem okoskodni akarok, csak felvàzolni azt ahogy én làtom mi lehetne a segìtség ami miatt ez a kérdés itt megjelent!!
ûlj le anyukàddal beszélni, hogy muszàj lesz ràkényszerìtenetek a testvéredet a melòra, mindennek megvan a mòdja! Gyerek bôlcsi, vagy ovi, ô meg igenis szàlljon bele az anyagiakba, mert ez ìgy tarthatatlan, neadjisten egy adott rossz pillantban valakinek elborul az agya , aztàn kész a tragédia!!
Kitartàs!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!