Tényleg vannak még romantikus férfiak vagy ez a mai világba inkább már nyálas?
Nem rég megismerkedtem egy férfival, akivel úgy váltunk el, hogy hazahozott, de nem jött fel, telefonszámot sem cseréltünk, de ugye a címem így megtudta. Pár nap múlva küldött egy csokor virágot és egy kis kártyát azzal a cetlivel, hogy találkozhatnák.
Tudom nem egy nagy sztori, de úgy meglepett és tényleg az, hogy le sem támadott az első találkozásunkkor.
Párom is ilyen (volt:()
Első randin még egy arcrapuszit se adott volna magától,én adtam neki,kapuig kisért,mire beértem sms-t irt hogy jól érezte magát velem,másnap e-mail várt mire felébredtem.
Kső éjszakákig sétálgattunk,ücsörögtünk bámulva a csillagokat és átbeszélgetve az éjszakát...útbaeső virágot leszakitotta és nekem adta,és hasonlók...
eltelt több év,örülök ha a boltig lekisér,vagy értem jön és nem kell cipekednem...de jó tulajdonságok lettek újak,házimunkát végez,vacsival vár ha későn érek haza,melóba hoz-visz (bár útbaesik,de időben igazodnia kell hozzám)
tehát maradt romantikusság,csak már nem a hosszú szerelmes sétákban és virágokban mutatkozik
Léteznek, de nagyon kevesen vannak sajnos:(
Én a magam részéről nem nagyon tudok elképzelni túlromantikázott helyzetet, ami már nyálas lenne..xD
hát mondjuk a szerelmem elég romantikus, de sokan mondják rá, hogy nyálas, de szerintem neem, csak irigyek és engem nem érdekel az ő véleményük :)
de a "pasid" kérdező tud udvarolni szerintem is. De ki tudja, idővel nem veszik-e majd el ezen szokása.
Nabasszus....
Amit az elsö hozzászóló leírt, stílusában ugyan ez vagyok.
Ennek ellenére mégsem azt tapasztalom, hogy túlzottan sikereket érnék el vele, mert unalm@s f@sznak titulálnak be amiatt, pontosabban tituláltak be, mostmár egy ideje nem próbálkozok senkinél, csak várok és figyelek.
Mindig is elönyben lesznek azok a Férfiak, akik lesz@rják a házimunkát, azt hogy a Nö gyalog megy dolgozni, ázik, fázik és egyszerüen önmagaban a Nöt csak használat tárgyként tekintik.
Sajnos ilyen világban élünk.
Engem a nők szoktattak le a romantikusságról. Én is adtam virágot a nőknek, vagy randi elején, vagy csak spontán küldtem nekik az irodába, otthonra. Semmi különöset, néhány szál virágot. A legtöbben iszonyat szarul fogadták, néhányan pedig egyenesen kijelentették, hogy a virágot bénának tartják. A legtöbb nőn láttam az értetlenséget, amikor átadtam a szál virágot, mintha egy csirkecombot adtam volna, ami zsíros és kellemetlen, és az ember legszívesebben eldobná.
Ma már azok a nők vannak többségben, akik nem igénylik a virágot, mert azt csak járulékos, felesleges tárgynak tekintik. Néhányan azért kellemetlenkednek tőle, mert obligációnak tekintik, hogy ha elfogadják a virágot, akkor automatikusan elfogadják a férfi közeledését.
A férfiakból nem azért veszik ki a romantika, mert már nem romantikusak, hanem azért, mert egyre kevesebb nő igényli azt, és egyre több nő tekinti azt idejét múltnak, sőt, kellemetlennek. A mai erős nő világképébe nem fér bele az őket virággal, ajándékokkal elhalmozó, előzékeny férfi, mert ők erősek és egyenjogúak, milyen alapon akarja őket megvásárolni a férfi ajándékokkal?
Valószínűleg igazatok van, és mindez a nők hibája:(
Én tényleg egyenrangúnak tartom magam (és a legtöbb nőt:P) a férfiakkal, nem fogadok el irányítást, de a romantika az más!! Az a tisztelet, törődés, szeretet jele.. Hogyan lehet élni nélküle?!:(
Jó, nyilván ha valaki nem szimpatikus nekem, akkor nem akarom hogy azt gondolja, kölcsönösek az érzéseink, és biztosan feszengenék ha hirtelen ajándékokkal akarna elhalmozni, de olyannal már alapból nem hiszem, hogy randiznék..
Tényleg az jön be a mostani csajoknak, hogy "Csá, kő egy kóla?" ?!
Ha egy férfi nekem virágot küldene, biztos hogy nagyon jól esne és hetekig a felhők felett járnék, számomra többet mond minden szónál..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!