Mit adjak anyukamnak szulinapomra?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek elni es ezt anyukamnak koszonhetem (apukam mar meghalt) ezert mindig kap tolem valami aprosagot szulinapomra. Iden nem tudom, tavaly ezust gyurut kapott, 3 kovel, mert harman vagyunk testverek, de mondanom se kell elvesztette. Szereti a kremeket, de nem tudom milyen kremet kapnek 2-3 ezer forintbol, ami jo is es nem teszteltek allatokon, mert olyat elvbol nem veszek. Van valakinek valami hasznalhato otlete? Nagyon halas lennek.2011. márc. 24. 14:26
1/8 anonim válasza:
Készíts neki szappant. www.creativiky.hu
2/8 anonim válasza:
Egy vékony ezüst nyaklánc? Múltkor 2400Ft-ért vettem anyunak. (annyi hogy én vettem neki mellé medált meg gyűrűt is, azok már drágák voltak.)
3/8 anonim válasza:
...vagy nézz körül, a www.kreativkozpont.hu oldalon.
4/8 anonim válasza:
Vörös rózsa.Próbáld ki,nagyon megfog hatódni.
6/8 anonim válasza:
A Lush nem tesztel állatokon, és nagyon jó termékeik vannak. Vannak ajándékcsomagjaik is, lehet tőlük rendelni a neten, és mindig van valami akciójuk! :]
Nagyon kedves dolog tőled, hogy adsz valamit édesanyádnak a születésnapodon!:]
7/8 A kérdező kommentje:
Szuper otletek, koszonom szepen, meg mazsolazok beloluk. A Lush nem ugrott be, pedig az tenyleg jo. Koszonom! :)
2011. márc. 24. 17:08
8/8 anonim válasza:
Most lehet kapni virágos fürdő"golyót". Nagyon jól néz ki! :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!