Németországban milyen élete lehet egy kozmetikusnak?
A lányom 20 éves kozmetikus,perfekt beszél németül,szeretne hamarosan kimenni Németországba vagy Ausztriába.
Tudnátok valamit mondani,mennyit kereshet ott egy kozmetikus?
20:42 Szerintem korrekt ár... Egy eladó heti 25-30 óra munkáért keres 1200 eurót.
A pattanáskinyomóért meg bekaphatod.
Nem tudom egyesek mit beszélnek,de már rég vége a válságnak!!!(Persze nem itthon :S )
Ha egy német gyári dolgozó keres 1600-1700 eurót havonta,akkor egész jól kereshet a kozmetikus,mivel kint magas a minimálbér és fodrász-kozmetikus elég drága odakinn,ezért szerintem elég jól keresne!
"Svájci német terület?az milyen?"
Svájci német terület az olyan ahol németül beszélnek. Tehát nem franciául és nem olaszul (és még csak nem is ezt a svájci hegyi nyelvet).
Ilyen alapon ne menjen Aausztriába se, épp annyit kell a nyelvhez igazodni mint Svájcban.
Sőt, ha valaki Angliában tanult ne menjen Amerikába, ott sem fog mindent érteni.
Meg fogja érteni és őt is érteni fogják nyugi, ráadásul minőségibb lehetőségei lesznek mint Németországban. Talán egy trükköt érdemes figyelembe venni, hogy ne menjen német határhoz nagyon közel, onnan már megéri átjárni sok svájcinak németbe az alacsonyabb árak miatt. Ott vásárolnak, étterembe járnak, egyéb extrák pl. fodrász, kozemetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!