Mostanában hogy hogy ennyien vállalnak fiatalon gyereket?
A médiában azt szajkózzák, hogy kitolódik a gyerekvállalás, manapság nem "divat" fiatalon szülni. Mégis 4 volt osztálytársamnak is mostanában született gyereke + 2 most terhes. 21-22 évesek vagyunk.
Szerintetek aki ilyen fiatalon szül, az később "megbánja"?
(Úgy értem a megbánást, hogy vajon tartós lesz az apával a kapcsolat? Megbánja-e, hogy divatosan fogalmazva "nem élte ki magát"? Van aki azt mondja az a jó ha a 20-as évek elején szül egy nő, van aki meg azt hogy érettnek kell lenni ahhoz, és 25 éves kor után érdemes)
Miért kell lehülyézni valakit,mert értelmesen elmondja a véleményét?
Én is pont ezért szerettem volna fiatalon szülni,de sajnos ember tervez...
Elég gyerekes ok, hogy nem akarja valaki, hogy a gyerek nagyijának nézzék. Ezer meg egy ok van, erre kiválaszt egy ilyen idióta okot.
"Az utca emberének fontos véleménye miatt szültem fiatalon...."
Szerintem meg nem jellemző, hogy huszonévesek vállalnak gyereket. Pontosabban úgy mondanám, hogy az alacsonyabb iskolázottságúak körében ez elterjedt a mai napig, de akinek fontos a jövője és szeretne valamit elérni a munkájában, az jellemzően nem fog 22 évesen (az egyetemi évei alatt) gyereket szülni.
Én se szülnék ennyire fiatalon. Nagyon ritka, hogy valaki ennyi idős korára már félre tud tenni x összeget, van saját lakása (és nem kell a szülőknél élősködni gyerekestül) és a férje/párja annyira jól keres, hogy gond nélkül kijönnek egy fizetésből. Van ilyen, de ritka. Már pedig én mindenből a legjobbat szeretném adni a gyerekemnek és nem szeretném ha nélkülözne. De ez szubjektív vélemény. Felőlem mindenki akkor szül, amikor akar, jónak látja.
Szerintem azért vállalnak gyereket,mert szeretnék és nem akarnak várni!Ebben a világban arra várni,hogy legyen lakásod,autód stb. mindenki 50 évesen szülne!
Nekem is van sok ismerősöm,akik 20-21-22 évesen szülnek...ők azok akik jó férjet fogtak (pénzeset!)és már minden ott van az ölükben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!