Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy elég nagy problémám,...

Van egy elég nagy problémám, lehet el fogom veszteni a barátaimat? Többi lent

Figyelt kérdés
14 évesek vagyunk,3-an nagyon jó barátok.Mindig együtt vagyunk,mindig mindent együtt csinálunk,szóval egy tényleg nagyon jó barátság.Nemrég jött egy új osztálytárs akivel jóban lettünk.Utólag kiderült,hogy füvezik,de elég durván.Amióta nálunk van(1-2 hónap)a barátaim rendszeresen füveznek vele.Ez a téma állandóan,vagy az ezzel kapcsolatos dolgok.De szinte tényleg csak ez.Én is kipróbáltam 1x,de nem akarom folytatni soha.Nagyon rossz ez így,mindig ez a téma egyszerűen,ez nagyon nem az én világom ezért félek hogy el fogom veszteni őket.Tettem már apró célzásokat is hogy túlzásba viszik,de nem vették figyelembe.A kérdésem:Mit tegyek?
2011. márc. 22. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Figyelj. Eleve ott kezdődik a dolog, hogy ezek NEM A BARÁTAID!

Hagyd ott őket, gondolom, nyolcadikas vagy, jön az új suli, akkor amúgyis eltávolodtok egymástól. Ilyen még sokszor elő fog fordulni az életedben, hogy változik a baráti köröd, úgyhogy valahol el kell kezdeni. Ne lógj velük többet. Aki már 14 évesen füves, 16 évesen már k*rva lesz, meg heroinos. Ne keveredj ossz társaságba, mert az egész életedet romba döntheti.

2011. márc. 22. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:

19:19-es vagyok :)

Még annyit próbálj h adj olyan ötleteket nekik, h pl menjetek el (ha lány vagy) vásárolni (ha fiú) buliba,ha füveznek, akk mondd h oks akkor én léptem. Valami közös programot találj ki ahol nincs füvezés. Ha kibírják akk máskor is találj ki és meg van oldva. :))

2011. márc. 22. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Beszélgess velelük őszintén a dologról, hogy félsz, hogy elveszítetek egymást, félsz, hogy a füvezés rossz irányba sodorja őket is és a barátságotokat is. Nagyon mást nem tehetsz ezen kívül.

Ha értelmesek és ők is úgy gondolják, hogy barátok vagytok akkor elgondolkoznak. Ha nem akkor sajnos nem igaz barátokkal van dolgod.

L/19

2011. márc. 22. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:
19:19 -es vagyok. mi lett végülis? kíváncsi vagyok:)
2011. aug. 3. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!