Van egy elég nagy problémám, lehet el fogom veszteni a barátaimat? Többi lent
Figyelj. Eleve ott kezdődik a dolog, hogy ezek NEM A BARÁTAID!
Hagyd ott őket, gondolom, nyolcadikas vagy, jön az új suli, akkor amúgyis eltávolodtok egymástól. Ilyen még sokszor elő fog fordulni az életedben, hogy változik a baráti köröd, úgyhogy valahol el kell kezdeni. Ne lógj velük többet. Aki már 14 évesen füves, 16 évesen már k*rva lesz, meg heroinos. Ne keveredj ossz társaságba, mert az egész életedet romba döntheti.
19:19-es vagyok :)
Még annyit próbálj h adj olyan ötleteket nekik, h pl menjetek el (ha lány vagy) vásárolni (ha fiú) buliba,ha füveznek, akk mondd h oks akkor én léptem. Valami közös programot találj ki ahol nincs füvezés. Ha kibírják akk máskor is találj ki és meg van oldva. :))
Szia!
Beszélgess velelük őszintén a dologról, hogy félsz, hogy elveszítetek egymást, félsz, hogy a füvezés rossz irányba sodorja őket is és a barátságotokat is. Nagyon mást nem tehetsz ezen kívül.
Ha értelmesek és ők is úgy gondolják, hogy barátok vagytok akkor elgondolkoznak. Ha nem akkor sajnos nem igaz barátokkal van dolgod.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!