Utál a barátom édesanyja. Mit tehetnék?
Itt azért sokkal nagyobb a gond egy kis szerelmi bánatnál... El sem tudom képzelni hogyan bírtad idáig...
Anyádra nem merek itt semmit írni, de megvan a véleményem az ilyen nőről, akinek fontosabb egy f..., mint a saját gyereke.
Azt viszont nem értem miért kéne engedélyt kérned a barátodtól és főleg az anyjától, hogy elmenj bulizni.Ha a te anyád elenged akkor neki mi köze van hozzá?
Szerintem ez a szegény srác teljesen az anyja befolyása alatt van.de gondolj bele mi lesz itt később ha együtt maradtok. nem csak a srác hanem az anyja is beleszól az életedbe?Mindenképpen le kell ülnöd a barátoddal. és ha nem tudjátok megoldani más megoldást kellene keresned, mert ebbe bele fogsz betegedni.Neked is jár a kikapcsolódás, és azért lássuk be a tinidiszkóba te már kicsit öreg is vagy, mert a te korosztályod keményen züllik az éjszakában.Tisztelet a kivételnek.Ennek sürgősen pontot kellene tenni a végére.Apukádhoz nem tudnál költözni?biztos szívesen segítenél nekik a kicsi mellett, és lehet hogy a párja is másképpen fog rád nézni, ha látja, hogy kedves vagy.próbálj beszélni velük...nagyon sajnállak és ha tudok segíteni írj nyugodtan, vagy ha csak az kell hogy kiöntsd a szíved valakinek...
Fel a fejjel és kitartás!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!